iOS 6.x Evasi0n Jailbreak Kullanıcı Yorumları ve Ayrıntılı +/-'leri

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba,iPod touch kullanıcısıyım.Telefona Jailbreak yapmak istiyorum.Ama zarar veririm diye korkuyorum da.Jailbreak'i araştırdım,artılarını hemen hemen buldum,ücretsiz uygulama indirme,bildirim çubuğundan wi-fi,bluetooth açıp kapatma,tema değiştirme vs.Ama bir yandanda orijinalliğini bozabilir diye yapmak istemiyorum.Sizin yorumlarınız neler? Keşke olmasaymış dediğiniz eksileri çok varmı? Yada iyiki varmış,kesin indir dediğiniz yanları? Yorumunuzla birlikte bana yol göstermenizi istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm ben yaptım iphone 4s ios 6.1.2 şimdiye kadar yapmadığımada pişman oldum iphone andriod aşmış bilgisayara döndü resmen benim için bu kadar kullanışlı olabileceğini 40 yıl düşünsem bilemezdin ios bu imkanları sunmayarak müşterilerini kaybetse yeridir bence

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
slm ben yaptım iphone 4s ios 6.1.2 şimdiye kadar yapmadığımada pişman oldum iphone andriod aşmış bilgisayara döndü resmen benim için bu kadar kullanışlı olabileceğini 40 yıl düşünsem bilemezdin ios bu imkanları sunmayarak müşterilerini kaybetse yeridir bence
Çok kötü olmuş,ya da olmasaydı daha iyi olurmuş dediğin yanı var mı?