Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.1.1 yapmayı denedim sfit restoreden 3194 hatası aldım.
5.1.1 in shsh kaydı olmadıgı için oluyormus
Ama daha güncelleme yapamadım shsh kaydını nasıl alayım?
Lütfen yardım edin uygulama kuramıyorum telefona
- - - Mesaj Güncellendi - - -
5.1.1 yapmayı denedim sfit restoreden 3194 hatası aldım.
5.1.1 in shsh kaydı olmadıgı için oluyormus
Ama daha güncelleme yapamadım shsh kaydını nasıl alayım?
Lütfen yardım edin uygulama kuramıyorum telefona
basebandı koruyarak ios6ya geçebilirsin eğer simkilit varsa, Sn0wbreeze programıyla 6.1.2 için kendin firmware oluşturmalısın (ios 5.1.1 için çok geç), sonra jailbreak ve unlock yapmalısın. ama basebandın yanlışlıkla yükselirse son baseband için unlock yok.
eğer cihazında cydia içinde manage> packages kısmında ultrasnow kuruluysa cihaz kilitlidir, değilse problem yoktur normal güncelleme yapabilirsin.
Cihazim kilitli maalesef
Simdi diyorsunuz ki baseband koru 6ya gec
Cydiada 6.1.2 shsh kaydim var,bunu unlock yapabilirim dimi
Bir de ipad bb diye bisey varmis ama onda gps calismiykrmus ben kurcalarken kurdum galiba redsnowla nasil anlarim ?
Gps calisiyor bu arada konumu iki sokak ote gosteriyor ama yer yazinca yol tarifi aliyorum
shsh kaydı düşük sürümlere yüklemenizi sağlar unlock ile ilgisi yoktur. [MENTION=110040]BEFEGA[/MENTION]'nın tarif ettiği gibi bakın baseband sürümünüz kaç, yükselmediyse baseband korunarak unlock mümkün olabilir.
önceki kullanan ipad basebandı yuklemiş, 3gslerin eski bootromları olanlar baseband düşürmeyi destekliyor. telefonun serinumarasının ilk beş hanesini yaz, xx134 gibi 34 olan hane 45ten büyükse downgrade olmaz. küçükse redsn0wla downgrade yapabilirsin.
şuanki göstergelere göre teorik olarak downgrade yapabilirsin kullanacağın redsn0w 6.1.2 desteklemiyor ancak ios 6.0 gösterilip downgrade yapabileneceğini söyleyenler var.
şuanki basebandında hat aktif oluyor değil mi sadece gpste biraz sıkıntı var. ipad basebandı yeni firmware yüklesen de yükselmiyor diye biliyorum.
istersen başka arkadaşların da fikrini al hemen acele edip 6.1.2ye yükseltme.
cok tesekkur ederim jojoba
evet gpsm sıkıntılı ve kullanmam gerek ayrıca uygulama kuramıyorum telefonuma suan 4.1 de
ultrasn0w unlocklu ve aktif olarak kullanıyorum sorunsuz
dediğiniz gibi ben arastırayım sonuca ulasamazsam konu açıp fikir alıcam
ben denetim masasından new veya old bootrom olayını öğrenmeye baktım
orda yazana göre new bootrom oluyormus cihazım.itools ta da 04.2010 yazıyor expired tarihi