IOS 6.1 Untethered Jailbreak Videolu Anlatım

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Uzun zamandır beklenen 6.x cihazlar için Jailbreak sonunda çıktı.Anlatım videosundan nasıl yapıldığını izleyebilirsiniz.

kaynak : http://iosdukkani.com/

[video=youtube;YAez9--pzwk]http://www.youtube.com/watch?v=YAez9--pzwk&feature=youtu.be[/video]

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ses çok kısık.8 dakika kendimizi kasıp izlememizi beklemedin dimi?uğraşmışsın ama yapılan iş tam olmalı bana göre.

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ses çok kısık.8 dakika kendimizi kasıp izlememizi beklemedin dimi?uğraşmışsın ama yapılan iş tam olmalı bana göre.

Nedenini bende anlamadım ama tamamen youtube ile alakalı çünkü şuan video PC de kayıtlı ve hiç bir ses sorunu yok.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ses çok kısık bilgisayarın sesini fullediğimde bile zor anlaşılıyor izleyemedim videonu, yeniden yükle istersen?

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
5.1 jailbreakli iphone var. iTunes üzerinden 6.1 e güncelleyip jailbreak işlemini yapsam olur mu? Veri kaybı olma ihtimali nedir?

Veri kaybı büyük ihtimal olmaz.Ancak her ihtimale karşı itunes'dan yedekleyin ve öyle JB yapın.Veri kaybı olursada orada yedeğiniz olduğu için sorun olmaz.

Ermeydan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Veri kaybı büyük ihtimal olmaz.Ancak her ihtimale karşı itunes'dan yedekleyin ve öyle JB yapın.Veri kaybı olursada orada yedeğiniz olduğu için sorun olmaz.

Video'da ki ipsw dosyası nedir? Ben itunes üzerinden 5.1 jailbreakli cihazımı 6.1 e yükseltip jb yapacağım?

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Video'da ki ipsw dosyası nedir? Ben itunes üzerinden 5.1 jailbreakli cihazımı 6.1 e yükseltip jb yapacağım?

O dosya Jb yaparken karşılaşılabilecek her hangi bir durumda telefonu restore etmek için.Siz ayarlara girip oradan 6.1 e yükseltebilir yada itunes ile yükseltebilirsiniz.

Ermeydan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önce yedeği almıştım. 6.1 i güncellediğinde herşey gitmiş resimler vs. nasıl geri getirecem ben şimdi resimleri herşeyi çok acil yardım?