iOS 6.1 Jailbreak'i Bu Linkten İndirebilirsiniz

xefo7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şimdi buna cevap verirseniz çok sevinirim,şimdi jailbreak yaptık ii güzel peki bilgisayara indirdiğimiz bir uygulamayı iphonumuza nasıl yükleriz mesela eczaplus diye çoook pahalı bir uygulama var onu bilgisayara indirsem iphona nasıl yüklerim???

hsynktn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar jb ten snra telefon surekli safe modeye geciyor. Neden surekli karsilasiyorum bununla, yanlis bir program mi yukledim acaba??

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar şimdi buna cevap verirseniz çok sevinirim,şimdi jailbreak yaptık ii güzel peki bilgisayara indirdiğimiz bir uygulamayı iphonumuza nasıl yükleriz mesela eczaplus diye çoook pahalı bir uygulama var onu bilgisayara indirsem iphona nasıl yüklerim???

iPhone' a Cydia üzerinden "AppSync" uygulamasını kurmalısın. Daha sonra bilgisayara indirdiğin uygulamaları iTunes aracılığıyla iPhone a atabilirsin.

Not: Son Cydia güncellemesinden sonra iPhone' a AppSync kurulduğunda Hava Durumu uygulaması çöküyor. Hiçbir şekilde açılmıyor. Güncellemenin açıklamasında da Hava Durumu uygulamasını kullanmak istiyorsanız AppSync ı silin diyor. Önemli değil diyorsan bir zararı yok. Ama AppSync olmadan bilgisayardan telefona uygulama yükleyemezsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar jb ten snra telefon surekli safe modeye geciyor. Neden surekli karsilasiyorum bununla, yanlis bir program mi yukledim acaba??

Cydia dan kurduğun programların iOS 6 uyumlu olup olmadığına dikkat et. Jailbreakten önce Restore yapmadıysan ondan kaynaklıda olabilir. Jailbreak öncesi temiz bir restore oluşabilecek pek çok hatayı önler.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
ben forumdan baya uzak kalmışım kendimi yeni üye gibi hissettim :D
niye böyle kısıtlama getirmişler ki yahu enteresan :blink:

Belki yanlış yazmışsındır ve düzeltmen gerekir. Bunun için sana 1 günlük bir süre veriyorlar. Ki konu veya mesaj ondan sonra hareketli bir hale gelip aktifleşirse ve mesaj yahut konu ciddiyet kazanırsa, konu hakkında ters düşürecek bir düzenleme yapılmasın diye yapılmış bir uygulama diye düşünüyorum. :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Belki yanlış yazmışsındır ve düzeltmen gerekir. Bunun için sana 1 günlük bir süre veriyorlar. Ki konu veya mesaj ondan sonra hareketli bir hale gelip aktifleşirse ve mesaj yahut konu ciddiyet kazanırsa, konu hakkında ters düşürecek bir düzenleme yapılmasın diye yapılmış bir uygulama diye düşünüyorum. :)
Dün ben bi konuda rast geldim 1 gün dolmamasina rağmen düzenle tuşu iptal olmustu, alttaki mesajı düzenleyeyim dedim 15dk uyarısı verdi. 15dkdan sonra biz düzeltemiyormusuz bu cok kısa bir süre.

prolen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iphone 4 jailbreak yaptım finding offsets... diye yerde kaldı sebep nedir acaba ?ne gibi bi işlem yapıcam şimdi

hsynktn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar jb yaptiktan snra bildirim merkezinde hersey gitti, oraya kisayollar falanda atamiyorum. Ne hava durumunu ne borsayi hicbirseyi gostermiyor. Sebebi nedir acaba, tekrar mi jb yapmam gerekiyo acaba?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Arkadaslar jb yaptiktan snra bildirim merkezinde hersey gitti, oraya kisayollar falanda atamiyorum. Ne hava durumunu ne borsayi hicbirseyi gostermiyor. Sebebi nedir acaba, tekrar mi jb yapmam gerekiyo acaba?
itunes üzerinden 6.1 yükleyip tekrar jailbreak yapın

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Cydia dan tweak yükleyip respring yaptıktan sonra bazen bütün uygulamalar silinebiliyor. Telefon sanki restore yapılmış gibi oluyor. Bu durumda tekrat respring yaparsanız telefon düzelecektir. Her sorunda restore yapmanıza gerek yok.