by-margueny
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamlar arkadaşlar iphone 4 telefonum var ios 4.3.3 yüklü ios 6.1.3 ü nasıl kurabilirim yardım ederseniz sevinirim teşekürler şimdiden....
peki iphone 4s de ios 7 ye geçsek internette felan bir yavaşlama kasılma olurmu?Yerinde olsam geçmemsonra pişman olabilirsin.
peki iphone 4s de ios 7 ye geçsek internette felan bir yavaşlama kasılma olurmu?
işte ios u bu yüzden sevmiyorum aynen dediğiniz gibi ios insanı çaresiz bıraktırıyor4s ve sonrasında problem olmadığı söyleniyor ama kullanan arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur. Forumda geçtiğine çok pişman olanlar var, eskiye dönmeye çalışanlar var ama nafile. İnsanı bu denli çaresiz bırakırtırıyor ios...
İos 7 dışında hiç bir sürüme geçemezmiyim.
Teşekürederim ama iphone ios7 ile belkide segment atladı ama benim için tüm tatlığını ve cazibesini kaybetti teşekürederim ilginize tekrar.
3 senedir telefonu güncellemiyosun ios 7 çıktıktan sonra mı güncelleyesin geldiHayır ama 4.3.3 sürümdede kullanılmaz bu telefon uygulamarın çoğunu desteklemiyor bile.
Bi akıllı sensin dimi. bu telefon ikinci el bedavaya geldi bana. io7 istemediğim için araştırıyorum 6.1.3 olurmu diye olmazmış yani telefon çöp benim için. geri gönderdim.3 senedir telefonu güncellemiyosun ios 7 çıktıktan sonra mı güncelleyesin geldi![]()