- Konuyu başlatan
Herhangi bir uygulamayı tıklayıp tutup (hani titreşmeye başlıyorlar ya) başka bir uygulama üzerine sürüklediğinizde otomatik oluşan bir klasör ile karşılaşıyorsunuz.
ne gibi ? ama şöyle bir şey var misal facebook u açtın ve home tuşuna bastın aslında kapanmıyor arka planda çalışyor home tuşuna seri olarak 2 kere bas orada da görünüyor zaten kapatmak için ise uygulamanın üzerine parmağını 2 sn basılı tut stop işareti çıkıyor ona basınca komple kapanıyor. Ve sistemi mükemmel yapmışlarbu multitaskinge uygulama ekleyebilliyoruz mu
vayyy hemde kendi tanımlayabiliyor dosya adlarını misal bende facebook tweeter gibi uygulamaları sosyal ağ yazacaktım kendi direk sosyal olarak isimlendirdiyalnız bunla oyunlarla ilgili bir tropy sistemi yapacaklardı o yok bir ebook olayı çıkmadı :/
---------- saat 21:36 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:34 eklenmişti ----------
ne gibi ? ama şöyle bir şey var misal facebook u açtın ve home tuşuna bastın aslında kapanmıyor arka planda çalışyor home tuşuna seri olarak 2 kere bas orada da görünüyor zaten kapatmak için ise uygulamanın üzerine parmağını 2 sn basılı tut stop işareti çıkıyor ona basınca komple kapanıyor. Ve sistemi mükemmel yapmışlar![]()
Bende ebudy mesenger var onu multitaskingde çalıştırıyorum tekrar dönüş yaptığımda yine bağlanmasını beliyorum :S ne anladım bu işten
1 hafta kadar bekle muko çıkarJb çıktığı an burada duyurusunu yapacağım zaten
![]()
En kısa zamanda edinmen dileğiylebenim hiç ayfonum olmadı adını bile yazamıyorum