Soru IOS 15.0.1 Mikrofonu Kapat Sesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan salesa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

salesa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
iPhone 7 Plus 15.0.1 güncellemesini bu sabah yaptım, biriyle aramada iken mikrafonu kapat tuşuna basınca bir ses geliyor, bu normal midir? Ve bazen konuşmaları yapınca ekran paylaşımı diye bir yer gözüküyor fakat üstüne tıklamadan kayboluyor bilgisi olan arkadaşlar var ise sevinirim:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer IOS 15.0.1 güncellemesini yapan arkadaşlar demeyebilirse sevinirim :)

iPhone 7 Plus 15.0.1 güncellemesini bu sabah yaptım, biriyle aramada iken mikrafonu kapat tuşuna basınca bir ses geliyor, bu normal midir? Ve bazen konuşmaları yapınca ekran paylaşımı diye bir yer gözüküyor fakat üstüne tıklamadan kayboluyor bilgisi olan arkadaşlar var ise sevinirim:)

@Hakkı Alkan Hocam sizden bir cevap bekliyorum ekran paylaşımı vs yazınca izlenebiliyor olmamadan , virüs kapmamdan korktum fakat şarjım aynı şekilde, herhangi bir yabancı uygulama yok.

Son düzenleme:

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869

@Hakkı Alkan Hocam sizden bir cevap bekliyorum ekran paylaşımı vs yazınca izlenebiliyor olmamadan , virüs kapmamdan korktum fakat şarjım aynı şekilde, herhangi bir yabancı uygulama yok.
Herhangi bir sorun yok, bu yeni bir özellik. Herkese geldi.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
15.0 ile geldi bu özellik. Teams gibi programlarda da çalışıyor. Güzel bir özellik.

salesa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Herhangi bir sorun yok, bu yeni bir özellik. Herkese geldi.
Çok teşekkür ederim hocam bir an şüpheye kapılmıştım

15.0 ile geldi bu özellik. Teams gibi programlarda da çalışıyor. Güzel bir özellik.
Çok teşekkürler hocam

Arkadaşlar konu kapanmıştır, cevap veren kişilere çok teşekkürümü sunarım :