ugureryavuz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 430
Tek sevdiğim olay arkaya tıklama olayı oldu
O zaman arkası cam tasarımlı olan cihazlar için bu özellik mevcut desek daha doğru olur galiba.Açıklamalara göre İphone X ve sonrasında çıkan iphone modeller de varmış sadece.
O zaman arkası cam tasarımlı olan cihazlar için bu özellik mevcut desek daha doğru olur.
Yanlış hatırlamıyorsam bu cihazların hepsinin arka kapağının malzemesi cam. Acaba bu tıklama özelliği sadece camdan oluşan telefonlara mı verildi? Anlamadım.Açıklamalara göre İphone X ve sonrasında çıkan iphone modeller de varmış sadece.
Geliyor geliyor. Dün bir haber paylaşmıştım orada anlattım.Evet ben Redmi Note 8'imle daha MIUI 12'yi beklerken ?????
Yüksek ihtimal.Yanlış hatırlamıyorsam bu cihazların hepsinin arka kapağının malzemesi cam. Acaba bu tıklama özelliği sadece camdan oluşan telefonlara mı verildi? Anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geliyor geliyor. Dün bir haber paylaşmıştım orada anlattım.
Aynen öyle maalesef keşke eski modellere de verilseymiş bu güzel özellik.Açıklamalara göre İphone X ve sonrasında çıkan iphone modeller de varmış sadece.
Özellikle 7 ailesine ihanet ettiler bence.Aynen öyle maalesef keşke eski modellere de verilseymiş bu güzel özellik.
Çok yüksek ihtimalle var.İphone 8 Plus'ta bu özellik var mı yani şimdi? Arkası cam. Yükleme şansım olmadı henüz güncellemeyi. Boşuna ümitlenmiyim
Güncellemeyi yapayım buradan bilgi vereceğim sizlere deÇok yüksek ihtimalle var.
Hangi cihazı kullanıyorsunuz, sizde çalışıyor mu back tap?Katılıyorum.küçük özellikler serpiştirip ve optimizasyon yapıp bırakmışlar ama şu arkaya tıklama baya iyi.
Touch ID olan cihazlarda çalışmıyor maalesef.Güncellemeyi yapayım buradan bilgi vereceğim sizlere de
İki ekosistem de birbirinden esinleniyor. Yararı kullanıcıya kim neyi neden aldı önemli değil.Widgetler.... Çok eski Android 4.4 tabletimde vardı. Daha yeni mi geliyor iPhone'ye. qwlekqlwekqwe.
Yoo çalışıyo iphone 8 kullanıyorum güncellemeyi yaptım back tap özelliği gelmişHangi cihazı kullanıyorsunuz, sizde çalışıyor mu back tap?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Touch ID olan cihazlarda çalışmıyor maalesef.
Hadi ya iyi o zaman beta 7'de kullanıcılar açsan bile çalışmıyor diye söylemişlerdi. Bazı sitelerde de sadece face id olan cihazlarda çalışıyor demişti ama son sürüm farklı olur tabii.Yoo çalışıyo iphone 8 kullanıyorum güncellemeyi yaptım back tap özelliği gelmiş
Hocam doğru demişsiniz, teşekkür ediyorum Arkası Cam tasarım olan İphone modellerine arkaya tıklama özelliği gelmiş diyelimO zaman arkası cam tasarımlı olan cihazlar için bu özellik mevcut desek daha doğru olur galiba.
Aynen ben de beklemiyodum ama gelmiş ama bu sefer de ilk betalarda olan şu selfie çekilince görüntünün ters olmasını düzelten ayna ayarı yok maalesefHadi ya iyi o zaman beta 7'de kullanıcılar açsan bile çalışmıyor diye söylemişlerdi. Bazı sitelerde de sadece face id olan cihazlarda çalışıyor demişti ama son sürüm farklı olur tabii.
Evet betada vardı ama belki sonradan gelecektir. Yakında 14.1 çıkar zaten.Aynen ben de beklemiyodum ama gelmiş ama bu sefer de ilk betalarda olan şu selfie çekilince görüntünün ters olmasını düzelten ayna ayarı yok maalesef
SE(2020) için mevcut hatta kullanıyorum.Evet betada vardı ama belki sonradan gelecektir. Yakında 14.1 çıkar zaten.
Bazı modellere gelmemiş o zamanSE(2020) için mevcut hatta kullanıyorum.
Bazı modellere gelmemiş o zaman
Aynen kompozisyonun altında sadece ızgara var bende başka bişey yokEkli dosyayı görüntüle 116706
Ön kameranın ters çıkmasını önlemek için ayar.(Ön Kamerayı Yansıt)
Anladım.Heralde daha sonradan gelmeyen modellere de gelir.Aynen kompozisyonun altında sadece ızgara var bende başka bişey yok
Pek sanmıyorum ama yine de bekleyip göreceğiz.Anladım.Heralde daha sonradan gelmeyen modellere de gelir.
Çok yiyor şarjı yine her zaman ki gibi. hatta İOS 14.1 gelmiş bile.IOS 14' e geçen arkadaşlar, ios 14 şarj durumunu iyi ve kötü etkiledi mi ?
SE (2020) ve Xr iOS 13 ile birebir aynı süreleri veriyor.IOS 14' e geçen arkadaşlar, ios 14 şarj durumunu iyi ve kötü etkiledi mi ?