Bu bilgi için teşekkürler akşam kesinlikle yükleyeceğim İOS 12' yi.ios12 Türkiye için bu akşam 8 de yayınlanacak
Şarjım %34 şarja bağlayıp güncellesem olur mu şarja bağlı iken bir sorun teşkil eder mi sizce?
Şarja takılı iken minimum %40 olsun. Tedbiri alalım da gerisi Allah'tanEvet şimdi kontrol ettim 1.43 GB kapasiteli İOS 12 gelmiş. herkes güle güle kullansın.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Şarjım %34 şarja bağlayıp güncellesem olur mu şarja bağlı iken bir sorun teşkil eder mi sizce?
Cevabınız için teşekkür ederim şarj doluyor şu an bakalım birazdan halısaha maçımda var karar veremedim gelince mi yüklesem şimdi mi diye?Şarja takılı iken minimum %40 olsun. Tedbiri alalım da gerisi Allah'tan
Gelince yükleyin heyecanı kaçmasınCevabınız için teşekkür ederim şarj doluyor şu an bakalım birazdan halısaha maçımda var karar veremedim gelince mi yüklesem şimdi mi diye?
Aynen katılıyorum size gelince rahat rahat yükleyeyim halısahada oynarken aklım kalmasın özelliklerde.Güncelleme notu olarak yazılan yazı da aşağıda Gold Master ile aynı yapı numarasına sahip olduğu için ben bir daha yüklemiyorum. Ekran görüntüsü iOS 11.4 yüklü iPhone 7 Plus'tan alındı
Ekli dosyayı görüntüle 49517
Gelince yükleyin heyecanı kaçmasın
Ben dediğim gibi maçtan sonra yükleyeceğim ancak yarına deneyimlerimi yazabilirim. 6S Plus kullanıyorum umarım şarjı konusunda hatalar giderilmiştir.Arkadaşlar deneyimlerinizi bekliyorum. Özellikle 5s,6 ve 6 Plus kullanan arkadaşlardan Hiç bir haber sayfasında yazmayan bir özelliği söylemiştim çünkü boşluk tuşuna basılı tutarak klavyeyi imleç yapma özelliği (3D Touch misali). Yine iPhone 5s,6 ve 6 Plus kullanıcılarının Siri'ye komut ekleme sıkıntısı var sanırım. Yapay zeka desteği A9 öncesi işlemcilere fazla gelmiş. iPhone 6s,6s Plus,7.7Plus,8,8Plus ve X kullanıcıları da neyi beğenip neyi beğenmediğini yazarsa çook hoş olur. Varsa bir şekilde Xs falan alan onlarda yazsın İyi forumlar
şarja bağlı olduğu sürece istediğin yüzde de yükleyebilirsinEvet şimdi kontrol ettim 1.43 GB kapasiteli İOS 12 gelmiş. herkes güle güle kullansın.
Bekliyoruz hocam iyi eğlencelerBen dediğim gibi maçtan sonra yükleyeceğim ancak yarına deneyimlerimi yazabilirim. 6S Plus kullanıyorum umarım şarjı konusunda hatalar giderilmiştir.
Bekliyoruz hocam iyi eğlenceler
Türkiye'de elektrikler aniden kesilebiliyor veya cihazın bataryası sanıldığından daha kötü olabilir.Minimum %40 diyelim garanti olsunşarja bağlı olduğu sürece istediğin yüzde de yükleyebilirsin
Batarya sağlık durumu %82 iki senelik telefon.Türkiye'de elektrikler aniden kesilebiliyor veya cihazın bataryası sanıldığından daha kötü olabilir.Minimum %40 diyelim garanti olsun
Biraz daha idare eder (değişim için bahsediyorum). %85 olabilir o özellik beta'da iken çok aşağılara çekiyor. iOS 12'yi kurduktan sonra tekrar kontrol edersinizBatarya sağlık durumu %82 iki senelik telefon.
Hocam aslında güzel bir konu açabilirdim ama bununla ilgili bir çok yazı var o yüzden güzel bir anlatımı olan sayfadan link veriyorum.Yine de takıldığınız veya sormak istediğiniz bir şey olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz.İyi forumlarİpsw.me den indirip kurulumu nasıl yapıyoruz hocam ?
Cihaz nedir hocam? iOS 11'in üzerine kurunca animasyonlar sapıtıyor,Safari gizli mod kalkıyor vs. Temiz kurulumdan sonra düzeleceğini umuyorumDirek telefon üzerinden güncelleme yaptım cihaz hızlandı ama hafif takılma oluyor animasyonlarda
İpsw.me den indirip kurulumu nasıl yapıyoruz hocam ?
Cihaz nedir hocam? iOS 11'in üzerine kurunca animasyonlar sapıtıyor,Safari gizli mod kalkıyor vs. Temiz kurulumdan sonra düzeleceğini umuyorum
Bu arada temiz kurulum yapacak arkadaşlar YEDEK ALMAYI UNUTMAYIN!!! iTunes ile PC'ye yedek alırsanız hızlı ve güvenli olur 10-15 dk sürer ama buna değer
Cihaz nedir hocam? iOS 11'in üzerine kurunca animasyonlar sapıtıyor,Safari gizli mod kalkıyor vs. Temiz kurulumdan sonra düzeleceğini umuyorum
Bu arada temiz kurulum yapacak arkadaşlar YEDEK ALMAYI UNUTMAYIN!!! iTunes ile PC'ye yedek alırsanız hızlı ve güvenli olur 10-15 dk sürer ama buna değer
Bende OTA üzerinden yapacağım yeterli bilgiye ve tecrübeye sahip olmadığım için telefon üzerinden güncellemeyi yapacağım.Direk telefon üzerinden güncelleme yaptım cihaz hızlandı ama hafif takılma oluyor animasyonlarda
6s Plus'ın,7 Plus'ın ve 8 Plus'ın en yakın yama güncellemesine kadar animasyon sorunu olabilir. Temiz kurulumdan sonra bakmak lazım. Temiz kurulumdan sonra da deneyimlerinizi bekliyorumİphone 7 plus temiz kurulum şart gibi
3.3 gb ipsw uzantılı dosya iniyor?
Cihazınız nedir?3.3 gb ipsw uzantılı dosya iniyor?
6s Plus'ın,7 Plus'ın ve 8 Plus'ın en yakın yama güncellemesine kadar animasyon sorunu olabilir. Temiz kurulumdan sonra bakmak lazım. Temiz kurulumdan sonra da deneyimlerinizi bekliyorum