- Konuyu başlatan
Sıkıntı Yok eğer bilginde eksik yoksa sıkıntı yapma ben hep öyle yapıyorum zatenYedek almadan güncelleme yaptım iyi mi
Ben 4 de pc den güncellendim 4s de ve ıos 6 dan beri telefondan güncelliyorum bende de sıkıntı Yok klasik hatalar vardı o kadar herkeste olanBen yıllardır telefondan kurarım hiçte öyle dediğin gibi olmadı niyeyse
Problem değil Apple öyle bir özellik eklemiştir Android'lerde de öyle.iOS 11'i iPhone 5s cihazıma yükledim, problem mi tam bilmiyorum fakat wifi ve bluetooth'u kapatıyorum telefonu uçak moduna alıp daha sonra uçak modundan çıkarttığımda wifi ve bluetooth kendiliğinden açılıyor. Bu durum daha önceden olmuyordu Apple Destek'e bildirdim, geri dönüş bekliyorum.
Problem değil Apple öyle bir özellik eklemiştir Android'lerde de öyle.
Dfu modu itunese bağlayıp güncelleme mi oluyor ?Telefonun icloud yedeğini alıp cihazdan sıfırladıktan sonra dfu modyula itunesden ios u temiz olarak kurmak
Güncellemeyi nasıl yaptınız sırasıyla açıklar mısınız yeni iphone tanıttım derken nasıl yapıcaz bende itunes ten yapmayı düşünüyorum sıfırlamalımıyım cihazıYaklaşık 1 saat önce yeni iOS 11 güncellemesini yaptım. iTunes üzerinden, temiz ve yedeksiz,bug kalıntısız yeni iphone olarak tanıttım.
1 saattir cihazı kullanıyorum, açıkcası akıyor cihaz. Takılma, bug donma vb şeylerle karşılaşmadım.
Pil kullanımı için henüz bir şey söylemek doğru değil. Cihaz yeni işletim sistemine adapte olana kadar, doldur ve boşalt prensibi ile bataryayı gözlemleyip, bu şekilde yorum belirtmem daha doğru olacaktır.
Genel görünüş itibari ile beğendim, problem yok gibi gözüküyor. En önemlisi, yeni kontrol center'e bayıldım.. Çok kullanışlı olmuş. Bir kaç rütuş ve dokunuşlarla yani Apple Store görünüm değişikliği, messajlarda ki bir kaç değişiklik, rehber, siri, haritalar vb daha akıcı ve hoş hale gelmiş..
Kısacası tavsiye ederim, güncelleyin [emoji4]
Öncelikle ayarlara girip sadece ayarları sıfırla internet atarlarını kontrolet sıkıntı varmı yok mu diye sonra tekrar bir güncelleme denemeyi deneÖncelikle herkese merhaba,
Dün akşam çıkıcak olan iOS 11 güncellemesi İpad Pro cihazıma geldi fakat 6S telefonuma bir türlü düşmedi,
Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Not: 2 cihazda da aynı apple hesabı girilidir.
Öncelikle ayarlara girip sadece ayarları sıfırla internet atarlarını kontrolet sıkıntı varmı yok mu diye sonra tekrar bir güncelleme denemeyi dene
Normalde mobil verin bile açık olsa yine güncelleme gelmesi lazım tabi indiremezsin o ayrı konuTeşekkür ederim birazdan deneyeceğim.
Dfu modu itunese bağlayıp güncelleme mi oluyor ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Güncellemeyi nasıl yaptınız sırasıyla açıklar mısınız yeni iphone tanıttım derken nasıl yapıcaz bende itunes ten yapmayı düşünüyorum sıfırlamalımıyım cihazı
Dediğinizi yaptım hala güncelleme gelmedi...Öncelikle ayarlara girip sadece ayarları sıfırla internet atarlarını kontrolet sıkıntı varmı yok mu diye sonra tekrar bir güncelleme denemeyi dene
Dediğinizi yaptım hala güncelleme gelmedi...
iCloud anahtar zinciriniz kapalıysa parolalar yeni bir sürüme geçtiğinizde cihazınızda kalmazArkadaşlar selamlar. Benim safaride favori sitelerim geri geldi ama parolalar gelmedi. Neden olabilir?
iCloud anahtar zinciriniz kapalıysa parolalar yeni bir sürüme geçtiğinizde cihazınızda kalmaz
Ayarlar - safari - parolalar buraya bi bakın isterseniz burda görünmesi lazımYani restore etmeden önce mi açık olması lazımdı? Artık çok mu geç? Şu an açık ama restoreden önce açık mıydı bilmiyorum.
Ayarlar - safari - parolalar buraya bi bakın isterseniz burda görünmesi lazım
Normal bildirim merkeziyle kilit ekranı birleştirildi ios 11 deiPhone 7’ye yükledim az önce yukarıdan kaydırdığımda bildirimleri göstermesi gerekirken kilit ekranına dönüyor ve bildirimleri orda gösteriyor aradan biraz geçtikten sonra sanki telefonu kitlemişim gibi açmak için ana ekran düğmesine basın diyor bu normal mi ?
Yazılım güncelleme kısmına girdiğinde, yazılım güncel uyarısı mı alıyorsun?
İndirdiğin gibi yukarı kaldır normal ekrana geri döner yapamamışsıniPhone 7’ye yükledim az önce yukarıdan kaydırdığımda bildirimleri göstermesi gerekirken kilit ekranına dönüyor ve bildirimleri orda gösteriyor aradan biraz geçtikten sonra sanki telefonu kitlemişim gibi açmak için ana ekran düğmesine basın diyor bu normal mi ?
Anladım hocam teşekkürlerNormal bildirim merkeziyle kilit ekranı birleştirildi ios 11 de