Aplle bu ekran klidini değiştirse devrim gözüyle bakar kullananlar Benim için mobil veri kısa yoldan kapatma özelliği gelsin yeteryenilik mutlaka gelir ama devrim olmaz
Hala bekleyenler var mı diyordum varmış meğer gelmeyecek arkadaş geldiği gün ben iphone u bırakıp galaxy j5 alacamAplle bu ekran klidini değiştirse devrim gözüyle bakar kullananlar Benim için mobil veri kısa yoldan kapatma özelliği gelsin yeter
S3 miniye davet ediyorum.Hala bekleyenler var mı diyordum varmış meğer gelmeyecek arkadaş geldiği gün ben iphone u bırakıp galaxy j5 alacam
Galaksi ace tavsiyedir bu özellik geldiği zaman geçecek olursanHala bekleyenler var mı diyordum varmış meğer gelmeyecek arkadaş geldiği gün ben iphone u bırakıp galaxy j5 alacam
Gelsin galaxy monte ya da xperia z de olurGalaksi ace tavsiyedir bu özellik geldiği zaman geçecek olursan
sırf mesajları tek tek görmek için iphone aldım hayatta gelmemesi gereken bir özellikGelen her mesaja ayrı ayrı sohbet balonu açılması yerine örneğin 2 sohbetten 17 mesaj dense daha güzel olur
Amoled ekran dışında çok şarj yerTelefon kullanımda değil iken ekranda tarih ve saat ile gelen aramalar ve bildirimler görünmeli
Apple getirmez.Telefonun ekranında çift tıklayıp açma ve kapama özelliği,
Ayarlara 3D touch uygulayıp hücresel veriden daha hızlı ulaşırsınız.hücresel veri kısa yolu
Bir şekilde duvar kağıdını başka bir yerden telefona atıp onu yapabilirsiniz.duvar kağıtları en 20 tane olmalı
Apple biz en iyisini biliyoruz kafasında.ma özellik ve kişiselleştirme bakımından androidden
Cevaplarınıza aynen katılıyorum.Amoled ekran dışında çok şarj yer
Apple getirmez.
Ayarlara 3D touch uygulayıp hücresel veriden daha hızlı ulaşırsınız.
Bir şekilde duvar kağıdını başka bir yerden telefona atıp onu yapabilirsiniz.
Apple biz en iyisini biliyoruz kafasında.
Okuduğum bazı forumlarda gelebilir diyordu böyle bişey hatta androiddeki gibi çift ekran kullanımı bile olabilir diyorlardısırf mesajları tek tek görmek için iphone aldım hayatta gelmemesi gereken bir özellik
GeldiMobil veri ve konum kısa yola gelsin yeter, daha da bir şey istemem.