İos 11 Yakında İndirilebilecek

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
5C9754AF-9140-44C5-AAED-4F73DDDFB57B-2912-000002FDC119E15D.jpeg
Apple, 5 Haziran'da Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak olan WWDC 2017 de ıos 11 de duyuracak. Sizin ıos 11 de beklentileriniz nelerdir devrim niteliğinde de bir yenilik yaşanırmı sizce

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Aplle bu ekran klidini değiştirse devrim gözüyle bakar kullananlar Benim için mobil veri kısa yoldan kapatma özelliği gelsin yeter
Hala bekleyenler var mı diyordum varmış meğer gelmeyecek arkadaş geldiği gün ben iphone u bırakıp galaxy j5 alacam

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Hücresel veri kısayolunun gelmesi için Apple'ın bir kafa devrimine ihtiyacı var. Apple büyük miktarda paralar kazanmaya devam ettikçe hiç bir köklü yenilik gelmeyecektir.Öyle inanıyorum ki Apple iphone ları satmazsa bile,benim telefonlarımı niye almıyorlar acaba nerede yanlış yapıyorum diye düşünmez,iphone ları piyasadan çeker, yine de o hücresel veriyi koymaz.Ama inşallah ios 11 ile beni yanıltır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bilgisayar (!!) diye nitelendirdiği iPadlere bilgisayar ile özgür etkileşim(rahatça video dosya atma vb + dosya yöneticisi ) versin yeter.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Apple öncelikle kullanıcıların sesine kulak vererek bir devrim yapmalı.
İos 11 le gelebilicek devrim niteliğinde hiçbir veri olmadığından devrim tabiri uçuk olur.

Alt bar'a Hücresel kısayolu eklemeli, sabit menü (alt bölümde sık kullanılan uygulamalar) simgesini küçültüp daha fazla oyun veya uygulamaya yer açmalı, telefon kullanılmadığında abartılı pil tüketim olayına çözüm bulmalı,
simkart özellikli olmayan ipad modelleri için whatsapp yüklemesine imkan sağlamalı, Ayarlar bölümünü daha derli toplu hale getirmeli ve sürekli yeni yazılımlarla yer değişikliğine gidilmemeli. Telefon aramalar sekmesinde whatsapp aramalarını yansıtmamalı, kilit ekranını ios 6 daki gibi veya benzer bir tasarım diliyle gelmeli. Duvar kağıtları bölümünü zenginleştirmeli. Aklıma gelenler bunlar.

Ayrıca ipad lere göre uygulamalarını düzenlemeyen uygulama yapımcılarını uyarmalı.
Örnek : Ensonhaber uygulaması yatay pozisyon kullanımı eskiden vardı şimdi yok.

1Semih25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelen her mesaja ayrı ayrı sohbet balonu açılması yerine örneğin 2 sohbetten 17 mesaj dense daha güzel olur

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Telefon kullanımda değil iken ekranda tarih ve saat ile gelen aramalar ve bildirimler görünmeli 4 sene önce çok sevdiğim Lumia 820' mim de vardı bu özellik. Telefonun ekranında çift tıklayıp açma ve kapama özelliği, hücresel veri kısa yolu, duvar kağıtları en 20 tane olmalı, şarj sıkıntısı giderilmeli gibi özellikler gelmeli artık. Iphone 6S Plus aldım ama özellik ve kişiselleştirme bakımından androidden ve Windows'tan çok geride bu İOS. Tamam hızlı ve stabil ona lafım yok işletim sistemi güzel ama son kullanıcıların bu isteklerine kulak verilmeli bence.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefon kullanımda değil iken ekranda tarih ve saat ile gelen aramalar ve bildirimler görünmeli
Amoled ekran dışında çok şarj yer
Telefonun ekranında çift tıklayıp açma ve kapama özelliği,
Apple getirmez.
hücresel veri kısa yolu
Ayarlara 3D touch uygulayıp hücresel veriden daha hızlı ulaşırsınız.
duvar kağıtları en 20 tane olmalı
Bir şekilde duvar kağıdını başka bir yerden telefona atıp onu yapabilirsiniz.
ma özellik ve kişiselleştirme bakımından androidden
Apple biz en iyisini biliyoruz kafasında.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Amoled ekran dışında çok şarj yer

Apple getirmez.

Ayarlara 3D touch uygulayıp hücresel veriden daha hızlı ulaşırsınız.

Bir şekilde duvar kağıdını başka bir yerden telefona atıp onu yapabilirsiniz.

Apple biz en iyisini biliyoruz kafasında.
Cevaplarınıza aynen katılıyorum.