İos 11 şarj ?

burakst208

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben 6s plus kullanıcısıyım güncelleme yaptığımdan beri çok çabuk sarjım bitiyor aynı sorunu yaşayan varmı ne yapabiliriz? Teşekkürler

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
merhaba arkadaşlar ben 6s plus kullanıcısıyım güncelleme yaptığımdan beri çok çabuk sarjım bitiyor aynı sorunu yaşayan varmı ne yapabiliriz? Teşekkürler
Bende 6S Plus kullanıyorum İOS 11' den beri aynı sorunu bende yaşıyorum hiç memnun değilim şarj konusunda. 10.3.3' te daha iyidi ama yapamamışlar maalesef.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bende de aynısı oldu şuan 10.3.3 kullanıyorum final sürümleri gelene kadar güncellemeyi düşünmüyorum üstelik benim cihazım 6s ve servisten sıfır geleli 1 ay olmadı

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende 6S Plus kullanıyorum İOS 11' den beri aynı sorunu bende yaşıyorum hiç memnun değilim şarj konusunda. 10.3.3' te daha iyidi ama yapamamışlar maalesef.
iOS 10.3.3'e itunes aracılığı ile araştırın dönüş varsa dönün döneymiyorsanız bir sonraki güncellemeleri bekleyin yorumları okuyun yükleyin ama iOS 12'yi yüklemeyin. 6S Plus'u iyi fiyattan satarsanız 835'li veya 820'li amiral gemilerinden birine geçin. kurtulun.

boysofhell

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Kimisine göre bu olanlar planlı kimisine göreyse bu çıkan sorunlar ilerideki güncellemeler ile düzelecek. Şuan beklemekten başka bir şey yok maalesef

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
iOS 10.3.3'e itunes aracılığı ile araştırın dönüş varsa dönün döneymiyorsanız bir sonraki güncellemeleri bekleyin yorumları okuyun yükleyin ama iOS 12'yi yüklemeyin. 6S Plus'u iyi fiyattan satarsanız 835'li veya 820'li amiral gemilerinden birine geçin. kurtulun.
Bu yoruma küçümseme ve alaycılık var.

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Şarj sorunu ios 11.1 ile çözülecek arkadaşlar merak etmeyin ben şuan o sürümün betasını kullanıyorum memnunum

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
+1 iPhone 7 Plus iOS 11’de şarj problemi vardı 11.1 beta 2 ile bu sorun giderildi

İos 11.0, 11.0.1, 11.0.2, 11.0.3 hepsinde şarj problemi yaşadım ilk defa ios 11.1 betaya geçince şarj sorunum düzeldi final sürümü de inşallah böyle olur herkesin sorunu düzelmiş olur

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Murat'ın Her apple ürününe yaptığı yorum alaydan ibaret
--- Gönderi Güncellendi ---
Yalnız gerçekten İos 10 a geri dönebilme ihtimaliniz varsa geri dönün bu sürümlerde resmen telefon hayattan soğumuş gibi çalışıyor daha fazla kalıcı soğumadan bu durumun yolunu bulun derim yok ben son sürüme kadar güncelleyip teknoloji modasını yenilikkeri görmek istiyorum diyorsanız buyrun ama demedi de demeyin yani

Eneskocmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
7 plus kullanıyorum ios 11.03 su an bir sikinti yok gibi stabil ve guzel çalışıyor şarjı 1 günü cikariyor

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Birisi var diyo birisi yok.gecilir mi iphone se’den 7 plus’a??sorunsuz kullaniyorum su anda telefonumu.

Eneskocmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Birisi var diyo birisi yok.gecilir mi iphone se’den 7 plus’a??sorunsuz kullaniyorum su anda telefonumu.
Ben şuan kulanıyorum 7plus bi skntı yaşamadım hiç sabah. 50 şarjm vardı şuan vaziyet bu aktif kulanıcıyım bide yinede karar sizin

Ekli dosyalar

• 6F10797B-B3E6-4157-BBDF-B1C8884CC7F4.png
    6F10797B-B3E6-4157-BBDF-B1C8884CC7F4.png
    758.1 KB · Görüntüleme: 603

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Ben şuan kulanıyorum 7plus bi skntı yaşamadım hiç sabah. 50 şarjm vardı şuan vaziyet bu aktif kulanıcıyım bide yinede karar sizin

Tamam kardesim anlasilmistir.gozune takilan moralini bozan herhangibirsey sezdin mi hic?

Ios11.0.3 desin degil mi birde?

Eneskocmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tamam kardesim anlasilmistir.gozune takilan moralini bozan herhangibirsey sezdin mi hic?

Ios11.0.3 desin degil mi birde?
İos 11.03 gelmeden kasmalar oluodu gerçi suanda var ama çok nadir oda ilerde düzelir herhalde skntı yok ama tavsiye ederim

Eneskocmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sagol.alma durumum varda bunu hatta x’i.dusunuyorum simdi o kadar veriyimmi diye.guzel telefon o ayri tabi kendimi ikna edersem alirim buyuk ihtimal :))
x e gerek varmı bilmiyorum da durumun varsada 8 plus alabilirsin tasarımı güzel dayanaklıgıda güzel hızlı şarj felan ekstra para ama güzel die düşünüom bakalım kendikimi birine versem :) alabilirim

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
x e gerek varmı bilmiyorum da durumun varsada 8 plus alabilirsin tasarımı güzel dayanaklıgıda güzel hızlı şarj felan ekstra para ama güzel die düşünüom bakalım kendikimi birine versem :) alabilirim

Evet 8plus ta kafami ciddi bulandiriyo.piyasada amerikadan gelme sifir acilmamis 7plus fiyatina var.yanliz obur taraftan sony xz1’de deli bulandiriyo kafami.3000’den cikti 2-3 aya 2500 o telefon.gayet guzel telefon ama ios taki zevki vermeyecek nabarsan yap.sirf airplay bile tercih yaratiyor.3 e bolunuk kafam;7plus-8plus-xz1.netlestireyim alicam.

Eneskocmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet 8plus ta kafami ciddi bulandiriyo.piyasada amerikadan gelme sifir acilmamis 7plus fiyatina var.yanliz obur taraftan sony xz1’de deli bulandiriyo kafami.3000’den cikti 2-3 aya 2500 o telefon.gayet guzel telefon ama ios taki zevki vermeyecek nabarsan yap.sirf airplay bile tercih yaratiyor.3 e bolunuk kafam;7plus-8plus-xz1.netlestireyim alicam.
7plus fiyat açısından iyi 8plus en üste gitme gibi bi şeyin olmucak iostan şaşma diğer telefonlar zevk vermiyor

ardaaslann7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 8 ay önce aldığım iphone 5s telefonumun ekranı kırıldı 2 hafta önce servise verip geri aldım ve telefonumu günde 3 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. Öncelikle ios 11.0.3 şarj problemi var sanıyordum fakat ios 11.1 sürümüne geçtiğim halde sorun devam ediyor. Telefonu verdiğim servis Apple’ın yetkili servisi değildi normal telefon servisiydi. Telefon bataryasının değiştiğinden şüpheleniyorum eğer değiştiyse nasıl anlayabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Yaklaşık 8 ay önce aldığım iphone 5s telefonumun ekranı kırıldı 2 hafta önce servise verip geri aldım ve telefonumu günde 3 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. Öncelikle ios 11.0.3 şarj problemi var sanıyordum fakat ios 11.1 sürümüne geçtiğim halde sorun devam ediyor. Telefonu verdiğim servis Apple’ın yetkili servisi değildi normal telefon servisiydi. Telefon bataryasının değiştiğinden şüpheleniyorum eğer değiştiyse nasıl anlayabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.
Bunun için gerekli ekipmanınız ve bilginiz yoksa servise göstermenizi öneririm.

ardaaslann7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İzmir’de Apple servisi pek yok normal bir telefon servisine götürüp benim görüceğim bir yerde yapılmasını istiyorum öyle olabilirmi?
--- Gönderi Güncellendi ---
Birde telefonu 30-40 dakika içinde yaptılar ekranını 30-40dk içinde değiştirilebilirmi?

badigo57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhabalar.

Appleda her yeni gelen yeni sürüm telefon ve güncellemeler ile malesefki eski sürüm telefonlarda bu tür sorunlar çıkartıyor.

Batarya değişikliği tabiki olmuş olabilir fakat bunu anlamanız için sadece yetkili servise göstermeniz gerekiyor.