burakst208
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
merhaba arkadaşlar ben 6s plus kullanıcısıyım güncelleme yaptığımdan beri çok çabuk sarjım bitiyor aynı sorunu yaşayan varmı ne yapabiliriz? Teşekkürler
Bende 6S Plus kullanıyorum İOS 11' den beri aynı sorunu bende yaşıyorum hiç memnun değilim şarj konusunda. 10.3.3' te daha iyidi ama yapamamışlar maalesef.merhaba arkadaşlar ben 6s plus kullanıcısıyım güncelleme yaptığımdan beri çok çabuk sarjım bitiyor aynı sorunu yaşayan varmı ne yapabiliriz? Teşekkürler
Bende de aynısı oldu şuan 10.3.3 kullanıyorum final sürümleri gelene kadar güncellemeyi düşünmüyorum üstelik benim cihazım 6s ve servisten sıfır geleli 1 ay olmadımerhaba arkadaşlar ben 6s plus kullanıcısıyım güncelleme yaptığımdan beri çok çabuk sarjım bitiyor aynı sorunu yaşayan varmı ne yapabiliriz? Teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben 6s plus kullanıcısıyım güncelleme yaptığımdan beri çok çabuk sarjım bitiyor aynı sorunu yaşayan varmı ne yapabiliriz? Teşekkürler
iOS 10.3.3'e itunes aracılığı ile araştırın dönüş varsa dönün döneymiyorsanız bir sonraki güncellemeleri bekleyin yorumları okuyun yükleyin ama iOS 12'yi yüklemeyin. 6S Plus'u iyi fiyattan satarsanız 835'li veya 820'li amiral gemilerinden birine geçin. kurtulun.Bende 6S Plus kullanıyorum İOS 11' den beri aynı sorunu bende yaşıyorum hiç memnun değilim şarj konusunda. 10.3.3' te daha iyidi ama yapamamışlar maalesef.
Bu yoruma küçümseme ve alaycılık var.iOS 10.3.3'e itunes aracılığı ile araştırın dönüş varsa dönün döneymiyorsanız bir sonraki güncellemeleri bekleyin yorumları okuyun yükleyin ama iOS 12'yi yüklemeyin. 6S Plus'u iyi fiyattan satarsanız 835'li veya 820'li amiral gemilerinden birine geçin. kurtulun.
Sormak istiyorum konu Apple olduğunda Apple hakkında giydirme yapmadığımı gördünüz müBu yoruma küçümseme ve alaycılık var.
Kimisine göre bu olanlar planlı kimisine göreyse bu çıkan sorunlar ilerideki güncellemeler ile düzelecek. Şuan beklemekten başka bir şey yok maalesef
Şarj sorunu ios 11.1 ile çözülecek arkadaşlar merak etmeyin ben şuan o sürümün betasını kullanıyorum memnunum
+1 iPhone 7 Plus iOS 11’de şarj problemi vardı 11.1 beta 2 ile bu sorun giderildi
Ben şuan kulanıyorum 7plus bi skntı yaşamadım hiç sabah. 50 şarjm vardı şuan vaziyet bu aktif kulanıcıyım bide yinede karar sizinBirisi var diyo birisi yok.gecilir mi iphone se’den 7 plus’a??sorunsuz kullaniyorum su anda telefonumu.
Ben şuan kulanıyorum 7plus bi skntı yaşamadım hiç sabah. 50 şarjm vardı şuan vaziyet bu aktif kulanıcıyım bide yinede karar sizin
İos 11.03 gelmeden kasmalar oluodu gerçi suanda var ama çok nadir oda ilerde düzelir herhalde skntı yok ama tavsiye ederimTamam kardesim anlasilmistir.gozune takilan moralini bozan herhangibirsey sezdin mi hic?
Ios11.0.3 desin degil mi birde?
İos 11.03 gelmeden kasmalar oluodu gerçi suanda var ama çok nadir oda ilerde düzelir herhalde skntı yok ama tavsiye ederim
Bekliyorum bakalım güzel şeyler olur umarım iphoneyi beğenrek kulanıyoruöAnladim sagol.1-2 haftaya gelir 11.1
Bekliyorum bakalım güzel şeyler olur umarım iphoneyi beğenrek kulanıyoruö
saolasın darısı başına![]()
x e gerek varmı bilmiyorum da durumun varsada 8 plus alabilirsin tasarımı güzel dayanaklıgıda güzel hızlı şarj felan ekstra para ama güzel die düşünüom bakalım kendikimi birine versemSagol.alma durumum varda bunu hatta x’i.dusunuyorum simdi o kadar veriyimmi diye.guzel telefon o ayri tabi kendimi ikna edersem alirim buyuk ihtimal)
x e gerek varmı bilmiyorum da durumun varsada 8 plus alabilirsin tasarımı güzel dayanaklıgıda güzel hızlı şarj felan ekstra para ama güzel die düşünüom bakalım kendikimi birine versemalabilirim
7plus fiyat açısından iyi 8plus en üste gitme gibi bi şeyin olmucak iostan şaşma diğer telefonlar zevk vermiyorEvet 8plus ta kafami ciddi bulandiriyo.piyasada amerikadan gelme sifir acilmamis 7plus fiyatina var.yanliz obur taraftan sony xz1’de deli bulandiriyo kafami.3000’den cikti 2-3 aya 2500 o telefon.gayet guzel telefon ama ios taki zevki vermeyecek nabarsan yap.sirf airplay bile tercih yaratiyor.3 e bolunuk kafam;7plus-8plus-xz1.netlestireyim alicam.
Bunun için gerekli ekipmanınız ve bilginiz yoksa servise göstermenizi öneririm.Yaklaşık 8 ay önce aldığım iphone 5s telefonumun ekranı kırıldı 2 hafta önce servise verip geri aldım ve telefonumu günde 3 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. Öncelikle ios 11.0.3 şarj problemi var sanıyordum fakat ios 11.1 sürümüne geçtiğim halde sorun devam ediyor. Telefonu verdiğim servis Apple’ın yetkili servisi değildi normal telefon servisiydi. Telefon bataryasının değiştiğinden şüpheleniyorum eğer değiştiyse nasıl anlayabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.
İzmir’de Apple servisi pek yok normal bir telefon servisine götürüp benim görüceğim bir yerde yapılmasını istiyorum öyle olabilirmi?Bunun için gerekli ekipmanınız ve bilginiz yoksa servise göstermenizi öneririm.
Birde telefonu 30-40 dakika içinde yaptılar ekranını 30-40dk içinde değiştirilebilirmi?Bunun için gerekli ekipmanınız ve bilginiz yoksa servise göstermenizi öneririm.
Bunun için gerekli ekipmanınız ve bilginiz yoksa servise göstermenizi öneririm.