• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iOS 11 nasıl performans sunuyor? Video

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6 plus telefonda donmalar başladı acilen adam gibi bir güncelleme bekliyoruz,hiç stabil değil şu an için

6s de büyük bir ağırlaşma Yok ama 10.3.3 kadar iyi de değil tabi ki ıos 11 final sürümü ile düzelecektir bunlad ayrıca Tolga beyin dediği gibi sıfırlayıp güncelleme yapmanın bir espirisi yık hatta ben şehir efsanesi olarak görüyorum beni bu kadar zora bırakacaksa bir güncelleme hiç gelmesin daha iy bu bütün firmalar için. 6 da ve 5s de takılmalar norlaldir binen yük daha fazla ayrıca Yen'i bir sistem illaki yaşı gereği olacak eğer hiç ıos 11 güncellemesini vermese herkes konuşur güncelleme vermiyor diye

Iphone 7 plus a beta surumunu kurduydum normal guncelleme gelmedi neden acaba?

6s de büyük bir ağırlaşma Yok ama 10.3.3 kadar iyi de değil tabi ki ıos 11 final sürümü ile düzelecektir bunlad ayrıca Tolga beyin dediği gibi sıfırlayıp güncelleme yapmanın bir espirisi yık hatta ben şehir efsanesi olarak görüyorum beni bu kadar zora bırakacaksa bir güncelleme hiç gelmesin daha iy bu bütün firmalar için. 6 da ve 5s de takılmalar norlaldir binen yük daha fazla ayrıca Yen'i bir sistem illaki yaşı gereği olacak eğer hiç ıos 11 güncellemesini vermese herkes konuşur güncelleme vermiyor diye
Ben sıfırladım ama herkeste olan hatalar bendede mevcut :)