• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iOS 11 ile Siri aptallaştı

veysel3457

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İos 11 yüklü iPhone 5s cihazımdaki Siri aptallaştı.Evet,aptallaştı.Bir şey sorsam çok geç cevap veriyor,verdiği cevapların %80 alakasız şeyler.bazen hiç dinlemiyor.Ara da birde kendi kendine kapanıyor.İos 10 daki Siri’den eser yok.Sizde de böyle sorunlar varmı? Varsa cevaplarsanız sevinirim.
İyi forumlar...

geç tepkime bende de mevcut. algı olayı da biraz daha yavaşladı sanırım.
6s+

İos 11 yüklü iPhone 5s cihazımdaki Siri aptallaştı.Evet,aptallaştı.Bir şey sorsam çok geç cevap veriyor,verdiği cevapların %80 alakasız şeyler.bazen hiç dinlemiyor.Ara da birde kendi kendine kapanıyor.İos 10 daki Siri’den eser yok.Sizde de böyle sorunlar varmı? Varsa cevaplarsanız sevinirim.
İyi forumlar...
Bende yoktu ama 5s de olabilir sanırım senin Siri gitmiş kandırmışlar kafası başka yerde sanırım ;)

İos 11 ile Siri daha akıllı olması lazım ama güncellemede sorunlar var zaten ara güncellemede çözülür büyük ihtimal

İyi forumlar...
sabahtan beri konulara bakıyorum bu kadar tedirgin olmaya gerek yok yeni güncellemelerle düzelecektir

Iphone 5S e ios 11 yüklenmez telefonun bünyesi artık kaldırmaz

Apple surekli guncelleme yayinliyor. Bunuda cozer. Cozemedigi tek sorun tuhaf politikasi...

5s te ve 6s te siride problem yaşamadım ilginç ben bence şanslıyım apple amca beni seviyor <3

Valla bol bol şikayet var umarım biran önce düzeltirler. Geçmiş olsun.