İOS 11.1 Sizce Yüklenmeli mi?

ERDOĞAN KIR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum :blush:

Bir İphone 7 kullanıcısıyım. Halen İOS 10.3.3 kullanıyorum memnun musun derseniz gayet memnunum.
Biliyorsunuz ki en son sürüm olarak İOS 11.1 çıktı. Normalde çok şikayet duyduğumdan İOS 11 ilk çıktığında
güncellemedim. Şimdi ise İOS 11.1 de çoğu hatanın giderildiğini söylüyorlar. Dün Media Markta iphone 8 i incelemek için gittim ve tüm İphone'larda İOS 11 kurulu. gayet stabil bir şekilde çalışıyordu fakat oradaki Apple Yetkilisine danıştım bendeki şarj sorunu vs. devam ettiğini söylüyor. Eminim bir çok kişinin kafası karışık Deneyimlerinizi Yorum olarak belirtirseniz beni ve forumdaki diğer arkadaşları çok memnun edersiniz.:relaxed:

Şunu da ek olarak belirteyim; eğer bir telefona bu kadar para veriyorsak ben o aradaki küçük kasmaları bile görmek istemem açıkcası. :blush:

Yorumlarınız için şimdiden ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. HAYIRLI GÜNLER... :sunglasses:

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Yükleyen arkadaşlarımdan yola çıkarak şuan gayet mutsuzlar. Uygulamalarda donma ve kasma problemi yaşıyorlar. Cihaz kendi kendine kapanıyor. Yanlız her telefon için geçerli değil söylediklerim.

İyi Forumlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kesinlikle ve kesinlikle yükleme.
Apple 8 satamıyor 7'lerin içinden geçecek.

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Birçok kanalın yüklediği videolar üzerine , yüklememeni tavsiye ederim. 11.1 i ancak 11 deysen güncellemeni öneriyorlar genellikle.Şuan için 10.3.3 te kalmanı öneririm.Fakat izlediğim videoları baz alarak söylüyorum 11.2 gerçekten çok başarılı olacak gibi duruyor.Biraz daha bekleyip görelim.Umarım 11.2 beta testlerindeki performansını bozmaz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Birçok kanalın yüklediği videolar üzerine , yüklememeni tavsiye ederim. 11.1 i ancak 11 deysen güncellemeni öneriyorlar genellikle.Şuan için 10.3.3 te kalmanı öneririm.Fakat izlediğim videoları baz alarak söylüyorum 11.2 gerçekten çok başarılı olacak gibi duruyor.Biraz daha bekleyip görelim.Umarım 11.2 beta testlerindeki performansını bozmaz.
11.1 betalari çok güzel deniyordu. 11.1'in kendisi tırt çıktı 7 Plus'um olacak hayatta iOS 11'in herhangi bir sürümüne güncellenem. Apple planlı eskitmenin kralı.

Ems987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba Arkadaşlar,

iphone 6 kullanıyorum. ios 11 ilk çıktığında geçiş yaptım fakat telefonun şarjı nerdeyse 1 saat azaldı, klavyede takılmalar oldu ve bir süre sonra uygulamalarda kilitlenmeler oldu ve hep hard reset atmak zorunda kaldım ve sonunda tekrar 10.3.3'e döndüm. Bu gibi sorunlar 11.1'de düzeldi mi? Bir sürü yorum okudum bazıları olumlu bazıları olumsuz. iphone 6 kullanıp geçen varsa yorumlarını rica ederim

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Merhaba Arkadaşlar,

iphone 6 kullanıyorum. ios 11 ilk çıktığında geçiş yaptım fakat telefonun şarjı nerdeyse 1 saat azaldı, klavyede takılmalar oldu ve bir süre sonra uygulamalarda kilitlenmeler oldu ve hep hard reset atmak zorunda kaldım ve sonunda tekrar 10.3.3'e döndüm. Bu gibi sorunlar 11.1'de düzeldi mi? Bir sürü yorum okudum bazıları olumlu bazıları olumsuz. iphone 6 kullanıp geçen varsa önerisini rica ederim.

11.2 yi beklemeni öneririm , ha kesin daha iyi olacak birşey yok , ama şunu söyleyebilirim gördüğüm kadarıyla iPhone 6 10.3.3 te daha verimli çalışıyor.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
6 plus kullanıyorum saat 6 da çıkardım şarjdan şuan 65 sıkıntı yok yani ama itunesle yap güncellemeleri

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Eğer internet explorer gibi kasmasını istiyorsan yükle sürekli priz başında durmak istiyorsan yükle

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İpad'e yükledim çok güzel çalışıyot. Sıkıntısı yok.