İos 10 Hakkında ( İphone 5s Kullanıldı )

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
image.jpeg

2 saat sonra deneyimlerimi yazabilirim :)

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Site geri geldiğine göre :D Yenilikleri ekran resmi aldım. Sürüm hakkında birşeylerde yazacağım.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Gelelim 1 saat kullanımda sonra deneyimlerime ( 1 saat çok az bir süre ancak geri dönüş yapmam lazımdı ).

Performans : Cihazı Ota yoluyla güncelledim. Yaklaşık 10 dk sürdü güncellemeyi yüklemesi. Cihaz açılırken çok fazla kasmaya başladı ancak birkaç dk sonra düzeldi. Cihazın kastığı tek yerler Denetim merkezini yukarı çekerken geç geliyor. Aynı şekilde bildirim merkezi. Klavye geç geliyordu ilk kullanım dakikaları içerisinde ancak o da düzeldi. Kamera arayüzü hızlıydı bir sorun yaşamadım kullanırken. Mesajlar burası çok karışmış ve anlamak biraz zor oldu ancak güzel düşünülmüş ancak çok fazla donuyor ve mesaj göndermiyor. Safari'de gezinmek sorunsuz. Modern Combat 5'te herhangi sorun yaşamadım .

Görünüm : Görünüm güzel olmuş ve kolaylıklar mevcut. Resimlerde de mevcut. Bazı uygulamalar değişmiş ve iyi yönde olduğunu düşünüyorum. 2 yeni duvar kağıdı gelmiş. Kilit ekranında bildirim varsa direkt parmak izini okuyor ancak anasayfayı açmıyor. Anasayfayı açmak için home butonuna bikere basmamız gerek. Kilit ekranını sol'a çekince kamera geliyor bu da güzel ve sağa çekince widgetlar geliyor ve bu kısım telefonun en zorlandığı yer.

Siri : Türkçe siri'de mesaj yollama ve video izleme gibi özellikleri birtürlü yapamadım . Ancak yabancı siri( İngilizce'de oluyor .) Küçük bir pencere açıyor ve söylediklerinizi yazıp gönderiyim mi diye soruyor.

Resimler mevcut soruları cevaplayabilirim. Öğle 1-2'ye kadar kullanacağım. Sorularınızı cevaplıyacağım.

Parmak izi tek seferde ve daha hızlı okumaya başladı.

Evdeki diğer 5s cihazımı sıfırladım ve ios 10 kurdum ve ardından tekrar sıfırladım. Sonuç : Spotlight hariç cihaz uçuyor .

Son düzenleme:

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Şuan performans inanılmaz arttı ve kasma yok. Nasıl düzeldi bilmiyorum. Animasyonlar çok hızlanmış ve değişmiş bunu çok çok beğendim. Antutu ve GeekBench yapıyorum.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Antutu : 56853 aldı. Geekbench : Tek Çekirdek 1483 Çoklu Çekirdek 2501. Safari sorunlar var. Sekme açıyorum kapanıyor ve yazı yazmaya çalışıyorum yazdığımı göremeden sayfayı aşağı indiriyor.Cihazın safariden başka sorunu yok

Son düzenleme:

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
@Tys23 iPhone 5s böyleyse diğerlerinde müthiş olmuştur. İnceleme güzel olmuş. Eline sağlık.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bende yüklüyorum şimdi iPad Air'e nasıl birşey çıkacak bakalım

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Sistem uygulamalarının üzerinde x işareti vsr silmeyi denedim tablet dondu. Yeniden başlatırken mavi ekran verip kapandı sanırım üzerinde çalışacaklar.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Sistem uygulamalarının üzerinde x işareti vsr silmeyi denedim tablet dondu. Yeniden başlatırken mavi ekran verip kapandı sanırım üzerinde çalışacaklar.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Kilit ekranı kaydırmayla değil ana ekran butonuna basarak açılıyor. Sistemde hafif kasılmalar var.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Klasör ya da uygulama açarken daha hoş animasyon getirilmiş. Kilit ekranı üç bölümden oluşuyor; bildirimler, boş ekran ve kamera. Bildirim menüsü ve ana ekrandaki bildirimler yumuşak doku ve beyaz arka planla göze hoş geliyor.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Her zaman dedim ben ios 6nın teması gibi yok diye. Hala hiçbir ios bana 6nın zevkini vermiyor :( . iPhone 5imi bırakıp casper VIA e1 aldım. Çünkü artık ios istemiyorum bıktım yaka silkmeye başladım.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Gece 4'de beri kullanıyorum İos 10'u karşılaştığımız sorunlar : Safaride birşey yazmaya çalışınca sayfanın en altına atıyor. Spotlight araması hafif kasmalar mevcut. Ayrıca kilit ekranınından widgetlara ulaştıktan sonra da kasmalar mevcut.