iOS 10.3 Beta 2

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba. Ben iPhone 7 plus 32 gb kullanıyorum. iOS 10.1.1 sürümündeyim. 10.3 Beta 2 profilini yükledim şuan yazılım güncellemede duruyor. Pc den iTunes yedeği aldım. Sizce geçmem de sıkıntı olur mu? Geri orijinal sürüm dönmek istersem 10.2.1 e dönebiliyorum bunu biliyorum. Ama Beta yı denemek çok istiyorum. Jailbreak kullanmak zaten istemiyorum. Onun haricinde 10.1.1 sürümündeyim şarj ve performans sıkıntım yok. Sadece kamera açılırken arada bi 4 an falan siyah ekranda kalıyor sonra geliyor. 10.3 Beta ya geçmeli miyim?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Heyecan arama bence. Mevcut sürümünden de memnunmuşsun.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Heyecan arama bence. Mevcut sürümünden de memnunmuşsun.

Aslında doğru söylüyorsun fakat yorumlardan okuduğum kadarıyla ve diğer forumla dan gördüğüm kadarıyla hızlı olan iPhone 7 ler de bile bariz hızlanma var diyorlar ve bunu söyleyen bayağı kişi var. Eğer pilde de bir problem yoksa neden geçmeyeyim

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Merhaba. Ben iPhone 7 plus 32 gb kullanıyorum. iOS 10.1.1 sürümündeyim. 10.3 Beta 2 profilini yükledim şuan yazılım güncellemede duruyor. Pc den iTunes yedeği aldım. Sizce geçmem de sıkıntı olur mu? Geri orijinal sürüm dönmek istersem 10.2.1 e dönebiliyorum bunu biliyorum. Ama Beta yı denemek çok istiyorum. Jailbreak kullanmak zaten istemiyorum. Onun haricinde 10.1.1 sürümündeyim şarj ve performans sıkıntım yok. Sadece kamera açılırken arada bi 4 an falan siyah ekranda kalıyor sonra geliyor. 10.3 Beta ya geçmeli miyim?
Bence geçme güncelleme yaptıkça telefon daha çok yoruluyor sanki bana öyle geliyor ben ilk aldığımda ios 9.2 yüklüydü baya bi bekledim 10 a geçmedim ama bi anlık heycanla bi gün gittim güncelledim şimdi o eski sıfır sorunsuz 9.2 yi gözlerim arıyor:D

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Betada sorun yok. En iyi 10 sürümü bence Sıkıntı yaşatmadı bana hiç kullanıyorum günlerdir

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Daha akıcı ve hızlı onun dışında kullandığım farklı bir özellik yok şuan. Ha birde pilde güzel gidiyor tabiki en başından söyleyeyim :)
Ekrana çift dokunup açma kapama özelliği gelse iyi olurdu. Pil düzelmişse bu iyiye işaret. Kararlı sürümü bekliyorum.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
3 saat önce geçtim betaya daha pek bişey fark edemedim. Ayarlara girerken bi siyahlaşmak oluyor efekte ama şimdilik sadece ayarlarda karşılaştım. Hız konusunda kesinlikle iOS 10 sürümünün şuan en iyisi [emoji106] Beta da bile bu hızı yakalamak finali çok merak ediyorum. Sadece pil konusu var aklımda onuda bir iki gün sonra anlarım