iOS 10.2 jailbreak çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 10.2 jailbreak çıktı

Sonunda beklenen jailbreak yayınlandı. Luca Todesco, Yalu 10.2 jailbreaki beta olarak yayınlandı. iOS 10.2 jailbreak rehberi haberimizde.

Jailbreak yapmayı düşünüyor musunuz?

Son düzenleme:

huseyinhasret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Jailbreak işlemini uyguladım fakat bir kaç tweak yükledikden sonra telefon resping yaptı. Ve açıldığında tüm sistem uygulamarı silnmişti; ayarlar telefon müzik yada fotoğraflar gibi... sonra tekrar iphonu yeniden kurup denedim. Bu sefer sadece repo ekledim ve aynı şekilde sorun çıkardı. Ne yapmalıyım ? İphonumu bulu kapatmadan yaptım acaba ondan mı? Telefonum SE

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben de iPhone 6 kullanıyorum. Yaptım ben de ama çok problemli. Ben de de telefon durup duruken yeniden başladı ve cydia çöküp duruyor. Yeniden restore yapıcam stabil sürüm çıkana kadar 10.2'de bekleyeceğim.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ben ise 6s kullanıyorum jb yaptım sorun yok gibi gözüküyor.
Yalnız iPhone 6 icin resmî olarak ipa dosyası yayınlanmadı nette sanırım offsetlerin eklenmiş olduğu bir ipa dosyası dolanıyor ben pek guvenemedim.
iPhone se ye gelince problem olmaması laizm ben hiç ellemedkm iPhone u bul gibi güvenlik ayarlarını. Cydia dan indirdiğin yamalar uyumlu olmayabilir iOS 10 ile

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yalnız iPhone 6 icin resmî olarak ipa dosyası yayınlanmadı nette sanırım offsetlerin eklenmiş olduğu bir ipa dosyası dolanıyor ben pek guvenemedim.
iPhone se ye gelince problem olmaması laizm ben hiç ellemedkm iPhone u bul gibi güvenlik ayarlarını. Cydia dan indirdiğin yamalar uyumlu olmayabilir iOS 10 ile
Hackyouriphonedaki ipa dosyasını yüklemiştim. Zaten iPhone 6 için geç çıkaracak olurlarsa yeni sürüme geçeceğim.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Hackyouriphonedaki ipa dosyasını yüklemiştim. Zaten iPhone 6 için geç çıkaracak olurlarsa yeni sürüme geçeceğim.
Bence tekrar 10.2 ye geç ve bekle bugün luca söyle yazdı:
An official .ipa will be provided once I get feedback that this solved issues on the iPhone 6 and that it actually works on the 5s

iPhone 6 ki sorunlar çözülür ve 5s te çalışınca resmî ipa dosyasını yayınlanacak

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Biraz daha bekleyeceğim muhtemelen. 1-2 beta daha geçsin diye düşünüyorum.

Pırlooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana yardımcı olurmusun

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bu arada dayanamadım jailbreak yaptım. Çok bir sıkıntı yok şuan. Yalnız cydianın ana sayfasından temalara falan giremiyorum.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
En son 9.2 de kaldı benim de telefon jailbreak olarak.

Şu jail olayına o kadar alıştım ki normal ios kullanamıyor insan.

ramazan sönmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahmethz merhaba ben birtürlü yapamadım bi yardımcı olabılır mısın

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
cihaz nedir?
son sürüm ipa dosyasını https://yalu.qwertyoruiop.com adresinden indirin,
bilgisayara cydia impactor kurun, Cydia Impactor
bu program aracılığıyla da ipa dosyasını cihazınıza yükleyin,
cihazda ayarlar/genel/aygıt yönetiminden sertifikaya güvenin.
yalu programını çalıştırın
bu kadar

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
10.2 imzaları kapanmıştır bu sürümün dışında kalanlara geçmiş olsun

Autophobia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam 6s'e yalunun jbsini yaptım ama bunu kaldıramıyorum restore, iPhone buldan sil filan denedim Yen'i iPhone yedek yüklemeli hali vs vs gitmedi cydia ve birlikte yüklediğim anemone AppCake uygulamarı. Bunu kaldırmak için cydia eraser lazımmış ama bunu indiremiyorum dynamiclinraries li bir hata veriyor, dpkg error hatasını lib dosyası indirip ifile ile /var kısmına kopyalamıştım ama halen devam ediyor. Amacım cydia kaldırıp yeniden kurabilmek. Kolay bir yolu var mı ya da türkçe anlatılan bir kaynak vs. Yardımınız olursa çok sevineceğim gerçekten.. Sürüm 10.0.2 , 14c456 sanırım kodu.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Arkadaşlar selam 6s'e yalunun jbsini yaptım ama bunu kaldıramıyorum restore, iPhone buldan sil filan denedim Yen'i iPhone yedek yüklemeli hali vs vs gitmedi cydia ve birlikte yüklediğim anemone AppCake uygulamarı. Bunu kaldırmak için cydia eraser lazımmış ama bunu indiremiyorum dynamiclinraries li bir hata veriyor, dpkg error hatasını lib dosyası indirip ifile ile /var kısmına kopyalamıştım ama halen devam ediyor. Amacım cydia kaldırıp yeniden kurabilmek. Kolay bir yolu var mı ya da türkçe anlatılan bir kaynak vs. Yardımınız olursa çok sevineceğim gerçekten.. Sürüm 10.0.2 , 14c456 sanırım kodu.
bilgisayara cihazı bağlayıp geri yükle/güncellle demeniz yeterli itunes üzerinden

Autophobia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu yaparsam 10.2.1 e mi güncelleyecek? Ben sürüm kaynetmeden yapmak istiyorum bu mümkün müdür? Tekrar hatasız kurulum yapmak istiyorum o yüzden

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Bunu yaparsam 10.2.1 e mi güncelleyecek? Ben sürüm kaynetmeden yapmak istiyorum bu mümkün müdür? Tekrar hatasız kurulum yapmak istiyorum o yüzden
mümkün değil 10.2 imzaları kapandı, itunes üzerinden 10.2.1 e güncelleyebilirsiniz

Autophobia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki teşekkürler en iyisi güncellemek ☺️