52SakocaN52
Profesör
Arkadaşlar bazen konuşma esnasında 1-2 saniyeliğine sesi karşı tarafa gitmeyen veya karşı taraftaki kişinin sesini duyamayan var mı? Arada bir oluyor her zaman değil
Bende iPhone 7 kullanıcısıyım çok fazla şarj gidiyor aşırı ısınıyor assitive touch donuyor ve oyun oynarken yada film izlerken birden ekran parlaklığı düşüyor kendiliğinden geri yükseliyor otomatik kullanmıyorum bazen belirli süreyle oluyor bazen 3 5 dakika sürüyor yardım merkeziyle konuştuğumda böyle bir sorun olamayacağını belirttiler ama devam ediyor ve telefonumu baştan kurduğum halde.Evet arkadaşlar her geçen gün sorunlar üzerine sorunlar ekleniyor ki bence en önemli sorunşardan bir tanesidir şarj proplemi telefonlarda.Bende iphone 7 kullanıcısıyım ve sorunlar 1 değilki.Telefon görüşmesinde bozukluklar müzik dinlerken su gibi giden şarj assitive touch da donmalar daha beteri artık 10.2.1 ile gelen aşırı ısınma problemi sorunlar 1 değil çözen çözüm arayan yok malesef
Sizi o hiç sevmediğiniz androide şans vermeye davet ediyorumIphone ne kadar sıkıntılı imiş, gözünü sevdiğiminin Lumia' sı nazarımda teksin.
Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Şu an Iphone 6S Plus ve Nokia Lumia 820 kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Iphone' yi almadan önce sıkıntısı olmadığını sorunsuz bir işletim sistemi ve cihaz olduğu söylenmişti bana. 3 aydır kullanıyorum bir sorun yok şimdilik. Herkes istediği telefonu ve işletim sistemini kullansın kafasına ve zevkine göre. Saygılarımla.Sizi o hiç sevmediğiniz androide şans vermeye davet ediyorumS7 HTC 10 veya yeni çıkacak amiral gemileri.
Sorun yaşamayacağınıza garanti verebilirim.
Restore edip yeni bir iphone olarak kurun sonra biraz temiz olarak kullanın bakalım değişen birşey olacak mı ?Bende iphone 6s kullanıcısıyım. Telefonumdan ve şarj bakımından inanılmaz memnundum ta ki 10.2.1 güncellemesine geçene kadar. Şarjım cok hızlı gidiyor ve ekran parlaklığı kendi kendine birden azalıp sonra düzeliyor bazen hic düzelmiyor, özellikle de yüzde 50'nin altına indiginde ışığım hep kısık istesemde acamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ve cözüm önerisi olan?
Yeni bir iphone olarak ayarladığımda telefonumdakiler gitmez mi?Restore edip yeni bir iphone olarak kurun sonra biraz temiz olarak kullanın bakalım değişen birşey olacak mı ?
Evet gidicek o yüzden yedek almanız lazım.Yeni bir iphone olarak ayarladığımda telefonumdakiler gitmez mi?
Restore ettikten sonra,aldığım yedeklemeyi geri yüklemem gerekicek telefona tabi. Değişen bir şey olacak mı?Evet gidicek o yüzden yedek almanız lazım.
Restore etmekteki amaç telefonu temizleyip eğer uygulama veya başka birşey kaynaklıysa onu yok etmek.
İşte o sıkıntı herşeyi yüklerseniz geri sorunda yüklenir. Burda sorun yüklenen birşeyden mi onu bulmaya çalışıyoruz.Restore ettikten sonra,aldığım yedeklemeyi geri yüklemem gerekicek telefona tabi. Değişen bir şey olacak mı?
Evet anladım ama sıfır şekilde de telefonu kullanabileceğimi sanmıyorum. Tamamen güncellemeyle alakalı benimki daha önce hicbir sıkıntı yaşamadım. 10.2 ye dönebiliyor muyuz hala geri yüklemeyle? 10.3 hakkında net bir tarih yok.İşte o sıkıntı herşeyi yüklerseniz geri sorunda yüklenir. Burda sorun yüklenen birşeyden mi onu bulmaya çalışıyoruz.
En iyisi siz biraz bekleyin 10.3 gelsin. Düzelmezse bunları birde öyle deneyin.
6 S Plus kullanıyorum. 10.2.1 kararlı sürümdeyim. Şarj konusunda bende sıkıntı yaşıyorum. Şarj haricinde yaşadığınız sıkıntıların haricindekileri yaşamadım. Çözüm olarak temiz bir sıfırlama ve kurulum iyi gelir diye düşünüyorum.Bende iphone 6s kullanıcısıyım. Telefonumdan ve şarj bakımından inanılmaz memnundum ta ki 10.2.1 güncellemesine geçene kadar. Şarjım cok hızlı gidiyor ve ekran parlaklığı kendi kendine birden azalıp sonra düzeliyor bazen hic düzelmiyor, özellikle de yüzde 50'nin altına indiginde ışığım hep kısık istesemde acamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ve cözüm önerisi olan?
10.3 kararlı sürümün ne zaman geleceği hakkımda bir duyumunuz var mı? 10.2.1 sürümünde şarj sıkıntısı yaşıyoruz.İşte o sıkıntı herşeyi yüklerseniz geri sorunda yüklenir. Burda sorun yüklenen birşeyden mi onu bulmaya çalışıyoruz.
En iyisi siz biraz bekleyin 10.3 gelsin. Düzelmezse bunları birde öyle deneyin.
Aynen bende aynı sorunu yaşıyorum.
IPhone 6s Plus kullanıyorum şarj %70 bile olsa birden tak diye kapanıyor ve şarj bitti diyor şarja takıyorum %70'den dolmaya başlıyor!!! Be şimdi yeni gelen güncelleme ile birlikte birde su gibi giden şarj sorunu çıktı. Bugün telefonu 2 kere fulledim ki benim Plus model almamın tek nedeni şarjları iyi gidiyor olması. Ama güncellemeler bozdu iyice umarım en kısa zamanda düzeltirler.
Kardeşim bendede 6plus var donuyor donunca bir işlev görmüyor reset atınca düzeliyor sendede aynı sorun mu varİpone aldıgıma bin pişmanım 6 kullanıyorum telefonum hergün donuyor ısınıyor genpaya götürüyorum şikkayetlerimi anlatıyorum 2 gün içinde msj geliyor telefonunuzun onarımı yapıldı ala billirsiniz gidiyorum almaya 1 veya 2 gün içinde donmaya tekrar başlıyor daha 10 ay garantisi var ne yapacagımı bilmiyorum yazık verdigimiz parallara
9.5.2 diye bir sürüm yokİos un şuan en iyi 9 sürümü --> 9.5.2 bu sürümde olanlar sakın ola sakın başka sürüme geçmesin. 10 sürümleri berbat olduğu için yüklemeyeceğim. Şayet bu gibi durumlar olurda telefonu iade ediniz yazılım nedeniyle yeni telefon alabilirsiniz yada paranızı verirler müşteri hizmetlerine sürekli şikayette bulunun emin olun etkili olacaktır çünkü apple acentaları haftalık aylık rapor tutup ana acenta sorumlusuna bilgi veriyor... yazılımı sürekli şikayet edin...
Güncelleme ile Alakası yok kapanmanın benim 6s dede aynı sıkıntı vardı garantisi varsa servise göndermeni tavsiye ederim bana Yen'i cihazla değişim verdiler sizin telefona nasıl bir işlem yaparlar bilemiyorumAynen bende aynı sorunu yaşıyorum.
IPhone 6s Plus kullanıyorum şarj %70 bile olsa birden tak diye kapanıyor ve şarj bitti diyor şarja takıyorum %70'den dolmaya başlıyor!!! Be şimdi yeni gelen güncelleme ile birlikte birde su gibi giden şarj sorunu çıktı. Bugün telefonu 2 kere fulledim ki benim Plus model almamın tek nedeni şarjları iyi gidiyor olması. Ama güncellemeler bozdu iyice umarım en kısa zamanda düzeltirler.
kardeşim youtub da s7 edge donuyor yaz görSizi o hiç sevmediğiniz androide şans vermeye davet ediyorumS7 HTC 10 veya yeni çıkacak amiral gemileri.
Sorun yaşamayacağınıza garanti verebilirim.
Bana laf mı anlatıyorsun ?kardeşim youtub da s7 edge donuyor yaz gör