İOS 10.2.1 ile gelen pil yüzdesi sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Memo6s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Memo6s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar İOS 10.2.1 e kadar hiç batarya sorunu yaşamadım. Ancak bu gelen güncelleme sonrası telefonum kafayı yemiş durumda. Şarjım birden bire yüzde 10 a düştü kapattım açtım yüzde 60 oldu bir daha kapatıp açtım yüzde 57 den kendi kendini şarj ederek yüzde 60 oldu yeniden şimdide sorun devam ediyor. Sorunu başka yaşayan var mı ? Bunun bir çözümü var mı internetten batarya kalibrasyon diye birşey okudum bu faydalı olur mu ?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bende 10.2.1' e güncelledim. 2 gün oldu. Sorun yaşamadım. Batarya kalibrasyonu sanırsam forumda konu edilmişti.

Memo6s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende bugün itibari ile yaşadım bu sorunu, ilk geldiği günde yaptım güncellememi 2 gün bende sorunsuz kullandım. Ek olarak şöyle söyleyim telefonumun şarjı dün kaç saat gittiyse bugünde aynı. Fakat yüzdedeki oynamalar banada kafayı oynattıracak şarjım yüzde 10 mu oldu kapatıp açıyorum yüzde 20 oluyor.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bende bugün itibari ile yaşadım bu sorunu, ilk geldiği günde yaptım güncellememi 2 gün bende sorunsuz kullandım. Ek olarak şöyle söyleyim telefonumun şarjı dün kaç saat gittiyse bugünde aynı. Fakat yüzdedeki oynamalar banada kafayı oynattıracak şarjım yüzde 10 mu oldu kapatıp açıyorum yüzde 20 oluyor.
Bu cevaptan sonra bende telefonumu takibe alacağım sizdeki sıkıntı ile ilgili. Umarım yaşamam.

Mrvdiler_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben anlamış değilim her yeni gelen güncelleme bir öncekine oranla daha kötü oluyor.Apple sorunları düzeltelim derken düzeltmeden üstüne yenilerini ilave ederek yazılım dağıtıyo galiba şarj su gibi gidiyo bakıyosun %100 şarjın 10 dakika kullan %95oluyor maşallah dedim yani bu nedir anlamadım ayrıca telefonu hiç kızmayan benim şimdi güncellemeden sonra alev almış gibi oluyo ya bu ne bıktık vallahi ayıp apple ayıp

Memo6s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu cevaptan sonra bende telefonumu takibe alacağım sizdeki sıkıntı ile ilgili. Umarım yaşamam.
Umarım sorun yaşamazsın gerçekten kötü bir durum. Amacım kimsenin içine kurt düşürmek değil.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben anlamış değilim her yeni gelen güncelleme bir öncekine oranla daha kötü oluyor.Apple sorunları düzeltelim derken düzeltmeden üstüne yenilerini ilave ederek yazılım dağıtıyo galiba şarj su gibi gidiyo bakıyosun %100 şarjın 10 dakika kullan %95oluyor maşallah dedim yani bu nedir anlamadım ayrıca telefonu hiç kızmayan benim şimdi güncellemeden sonra alev almış gibi oluyo ya bu ne bıktık vallahi ayıp apple ayıp
Yüzde 38 iken bıraktım telefonu, diziye dalmışım bir saat sonra elime aldım şarj yüzde 23 elime bile almadığım halde su gibi gitti. Apple almadan önce şu klasik söylenti vardı ''Apple yeni bir cihaz çıkardı mı eskileri güncelleme ile devre dışı bırakıyor mecburen yenisini alıyorsun'' diye buna hiç bir zaman inanmamıştım. Ama şu an gerçekten tedirginim.

Memo6s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonumun şarjının sonuna kadar bitirdim yaklaşık 7 saat kapalı halde bekledikten sonra şarja taktım. 6 saat kadar şarjda kaldı daha sonra nette okuduğum şekilde orta tuşa ve güç tuşuna basıp telefonumu açtım. Sonuçlar ;

1- Dünki gibi ani iniş çıkışlar yaşamıyorum bu sorunum düzeldi.

2- Şarj kesinlikle eskiye göre daha çabuk bitiyor.