iOS 10.1 jailbreak

lynx1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
merhabalar telefon sürümüm 10.1 jailbreak yapma imkanım var mı pangu da falan bir de jailbreak in + ve - lerini söyler misiniz ?

mehmetari

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Maalesef şuan jailbreak bulunmuş değil...

En son ios 9.3.3 sürümünde jailbreak açığı bulunmuştu.

Bizde çıkmasını 4 gözle bekliyoruz, ama kolay kolay çıkacağını zannetmiyorum...
Apple bütün açıkları kapatmış bulunmakta.

lynx1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
pangu da 10.1 in jb sürümü var galiba youtube da videoları var

hi-guys

Asistan
Reaksiyon puanı
74
iOS 10'a jailbreak yapıldı ancak yayınlanmadı. Pangu'nun yılbaşından önce yayınlayacağını söylüyorlar. Bende sabırsızlıkla bekliyorum.

lynx1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
iOS 10'a jailbreak yapıldı ancak yayınlanmadı. Pangu'nun yılbaşından önce yayınlayacağını söylüyorlar. Bende sabırsızlıkla bekliyorum.
Pangu direk yayınladığı gibi jb yapıcak mısınız peki ? Önerir misiniz jb yapmamı

hi-guys

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Ben yapacağım. Yedeğinizi alın yapın, beğenmezseniz kaldırırsınız. Jailbreakli iPhone bir başka oluyor.Tema yükleyin, ps3/4 kolu bağlayın, yazlımsal olarak3d touch ekleyin vs . Bu arada iPhone Jailbreakli iken garantiden çıkıyor, kaldırınca garanti devam ediyor.

lynx1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben yapacağım. Yedeğinizi alın yapın, beğenmezseniz kaldırırsınız. Jailbreakli iPhone bir başka oluyor.Tema yükleyin, ps3/4 kolu bağlayın, yazlımsal olarak3d touch ekleyin vs . Bu arada iPhone Jailbreakli iken garantiden çıkıyor, kaldırınca garanti devam ediyor.
teşekkürler bilgi için . bu arada yedeği alırken itunes de icloud u mu seçiyoruz yoksa bilgisayarı mı ?