IObit Unlocker 1.0

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
3.png

IObit Unlocker silinemeyen dosyaları silmek amacıyla hazırlanmış bir yazılımdır. Yani siz bir dosyayı silmek istediğinizde dosyanın kullanımda olduğu ve silinemeyeceğine dair uyarı iletileri alabilirsiniz. Bu gibi tüm problemlerde IObit Unlocker işinize yarayacak en iyi sağ tuş yardımcınız olacaktır.

Download

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tenku sör :)

aga geçen bi klasör vardı allah seni inandırsın linuxdan bile silemedim, win7 de sahiplik mahiplik bişeylerle uğraştım anca gitti kurtuldum :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Güzel programmış, sağ tuş menüsüne de yerleşiyor, iş görür. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
unlockerin benzeri bence ondan daha güzel bide dil destegi gelse tam süper olucak.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
1.png

IObit Unlocker 1.1 Beta
Beta 1.1 for Windows | 1.40 MB | Jun. 28, 2011

Changelog:
---------------------
+ Improved interface
+ Improved drive
+ Fixed general bugs
*Translation will be ready in Beta 2.0

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
IOBit'in yaptığı bütün programlar çakma.
Advanced Systemcare tamamen TuneUp Utilies özentisi(hatta son versiyonda windows özelleştirme menüleri tuşların yeri herşeyi aynı)
Bu da Unlocker programının özentisi demek ki.
Orjinali burada arkadaşlar yıllardır kullanırım, 32 ve 64 bit hepsine uyumludur.
http://www.emptyloop.com/unlocker/

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
IOBit'in el atmadığı yazılım kalmadı, dil desteği ve güvenilirliği ile kullandırtıyor :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
IOBit'in yaptığı bütün programlar çakma.
Advanced Systemcare tamamen TuneUp Utilies özentisi(hatta son versiyonda windows özelleştirme menüleri tuşların yeri herşeyi aynı)
Bu da Unlocker programının özentisi demek ki.
Orjinali burada arkadaşlar yıllardır kullanırım, 32 ve 64 bit hepsine uyumludur.
http://www.emptyloop.com/unlocker/

Çalar, çalmaz, ortada patentli bişeymi vardır, alternatiftir, değildir, yazılım piyasası serbesttir vs vs senle hiç bu konulara girmeden sana tek bişey diyorum açılmış bi konu ve ortada bi paylaşım var insanlarında seçme hakkı ve en az senin kadar çalışan kafaları var. Yaptığın sencede ayıp değilmi?

programa gelecek olursam benim fikrim bu program unlockerdan iki kat daha kullanışlı. Senin mantığına göre, firefox, chrome, aimp, idman ve daha milyonlarca yazılım çakma.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Seni tanımasam trollük yapıyor diyecem.
Sana ne dedim ki canım kardeşim.
Ben şirkete kızdım.
Aimp ile Winamp arasında dağlar kadar fark var.
Hiçbir şirkete kızmayalım mı yani?
Çakma yapıyor dedim programları detaylıca incelersen görürsün, haklılık payım var.
Neyse iyi forumlar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
valla güzel kardesim iyi bakarsan trollük yapan sensin neyse ki bende seni tanıyorum. unlocker'ı bilmeyen yoktur bu konuda ilk programda o dur zaten yukardada bahsetmisim, ama her yazılımda olduğu gibi bundada alternatifler cıkacaktır cıkmasıda bizim icin daha iyidir iobit falan umrumda değil benim bahsettiğim senin konuya giriş seklin zaten bi daha okursan sende göreceksindir. hadi iyi forumlar.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
iobit hakkaten güzel programlar yapıyor :)