İobit mi yoksa Revo mu ?

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim iyi bir program kaldırıcıya ihtiyacım var ama hangisi en iyisi bilemiyorum ondan size danışmak istedim.Bilgisayarımda kaldırdığım programı en iyi şekilde kaldıracak vr kaldırılan programın bilgisayarımda iz bırakmayacak şekilde kaldıracak bir program kaldırıcıya ihtiyacım var.
IObit Uninstaller yoksa Revo Uninstaller mi_? yoksa başka bildiğiniz varsa söyleyebilirsiniz ?????????????????????

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben revo yu kullanıyorum memnunum. gelişmiş seçeneği sayesinde en ince ayrıntısına kadar siliyor..

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İObİT son zamanlar bozdu... Dosyalarına hep virüs oluyor. Zaten tercih etme...

Onun haricinde ise revo tam profesyonel... Piyasadaki en iyisi ;) Soruyu sorman hata :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
alternatif olarak YourUnistaller tavsiye edebilirim programı sildikten sonra kayıt defterini ve oluşturduğu klasörleride arayıp siliyor.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İObİT son zamanlar bozdu... Dosyalarına hep virüs oluyor. Zaten tercih etme...

Onun haricinde ise revo tam profesyonel... Piyasadaki en iyisi ;) Soruyu sorman hata :D
bilsem sormazdım zaten :)

--- Mesaj Güncellendi ---

revonun daha iyi olduğunu bilsem sormazdım :D

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
uzun süredir total uninstaller kullanıyorum ve çok kullanışlı bir program.. tavsiye ederim =)))

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
denedim revo daha iyide revonun demo olması ve pro sürümü olması ve iobitin tamamen ücretsüz olup revonun demosunu daha kötü yapmazmı ??

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bilgisayardan azda olsa anlayan reg girdilerini oyuncak gibi oynayan biri olarak Totall Uninstall öneririm. Bu program en iyi program kaldırıcısıdır. Ücretlidir. Kırılması kolay değildir. Fakat benim için değil. :) Türkçe bilgi & Sitesi Türkçe dil desteği mevcut. Revoda kullandım. Your unistallerde Iobit sonradan cıktı gercide. neyse önerim bu. sana kalmış.

resulsen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her ikiside işe yaramaz gerçekten uzman kullanıcıysan ashampoo uninstaller tavsiyemdir.Yoksa Your Uninstaller