İntikam

Defne Kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
MERHABALAR!
Biliyorum bu soracağım soru için vereceğiniz cevap intikamın saçma olduğu.:oops: Bence de öyle. Çok denedim. İnanın kendimi çok zorladım fakat unutamıyorum. Olmuyor. Olay şu:
Geçen seneye kadar herşey normaldi. Üçlü grubumuz hep birlikte eğleniyorduk. Fakat bu sene sınıfa bir kız geldi. Bizim gruptan olan bir kız hemen onunla takılmaya başladı ve bizi ekti. Ayrıca bizim yakın bir arkadaşımızı da yanına aldı. Ayrıca ikimizin arasını açıp kız kulübümüzü dağıtmaya çalışıyor.?

Onu unutmaya çalıştık ikimizde fakat arkamızdan sürekli dedikodu yapıyor. DAVRANIŞLARINI GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE SERGİLİYOR ÖZELLİKLE. Hava atmak için. Ayrıca bizi herkese kötülüyor.

LÜTFEN YARDIM EDİN. BİR İNTİKAMIMI ALAYIM. NASIL BİR YOLLA İNTİKAM ALABİLİRİM?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,907
Ona dil uzat.

Wolf R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öyle bir şey olmalı ki yaptıklarından pişman olsun. Ama ne ? ?

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,968
Allahım dertlere bak tebessüm ettirdiğin için saol ona derdinin ne olduğunu sor seni tatmin etmez ise bence başının kı.. büyük olması dersin??

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,382
Ne kadar güzel akıllar vermişsiniz, aferin size..

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
ne bu intikam isteği :D sal gitsin okul bitince unutulur gider, kimse kimsenin arkadaşlığına muhtaç değil. hem mutlaka yeni arkadaşlar ediniyor insan.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İnanmazsın ama kendini her konuda geliştirmek böylece daha olgun olmak ve daha olgun davranmak kısa vadede belki işe yaramaz ama uzun vadede o böyle boş işlerle boş insanlarla takılmaya devam ederken sen çok daha elit kişilere ve imkanlara sahip olursun.

Reaksiyon puanı
10,315
Bir gün haddini bilmez bir nadan Hz. Mevlana'ya, "Ben öyle bir adamım, öyle bir adamım ki senin tek sözüne bin karşılık verebilirim." dedi. Belli ki Mevlana'nın ününü kıskanıyor, ve onu halk nezdinde küçük düşürmeye çalışıyordu. Hz. Mevlana ona şunu söyledi: "Ben de öyle bir adamım, öyle bir adamım ki senin bin sözüne tek bir karşılık dahi vermem!"

İşte kızım, büyük olmak böyle birşey. Susmak ve işine bakmak. Bu aynı zamanda gönül ehli olanların yoludur. Toplumun, insanların saygı duyduğu, hürmet edip değer verdiği insanlar da bunlardır, gönül ehli olanlar.

İntikam dediğin çok küçük, küçücük insanların tuttuğu yoldur, insanı daha küçültür, alçaltır; hatta dünyasını da ahiretini de pişmanlığa ve perişanlığa sürükler.