matoness01
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Vatanın fibabank taksit imkanını biliyorum fakat daha alternatif taksitle telefon alacağım site var mı biliyor musnuz
Karta tek çektir bankaya böldür
samsung m31 p40 lite redmi note 9 pro bunlaru düşünüyorum vatandan başka en az 9 taksit yapan yer arıyormYanlış anlamadıysam siz vatandan başka taksit yapan site arıyorsunuz .
Doğru anladıysam kaç taksit olarak düşünüyorsunuz?
Yada hangi telefonu düşünüyorsunuz?
öyleyse oda iyi aslında redmi note 9 rpo vaatanda 4bin tl internette 3000tlYasal olarak Teknoloji ürünlerini karta böldürmek yasak diye biliyorum. Tek çekip bankadan yapılandırmada aşırı tuzlu olacaktır yüzde 1.5-2 komisyon koysalar 3 bin TL de 500-600 TL oynar...
nasıl yani?Mediamarkt olabilir TeknoSA olabilir. Onlarda aslında taksit değil alışveriş kredisi üzerinden bölüyorlar.
internet üzerinde mi yoksa fiziksel bir mağaza mı?samsung m31 p40 lite redmi note 9 pro bunlaru düşünüyorum vatandan başka en az 9 taksit yapan yer arıyorm
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyleyse oda iyi aslında redmi note 9 rpo vaatanda 4bin tl internette 3000tl
ben trendyoldan da alırım sıkıntı yok yani ikiside olur ama bilindik olması şartıyla n11 gittigidiyor gibi sitelere tamamım yaniinternet üzerinde mi yoksa fiziksel bir mağaza mı?
nasıl yani?
anladım güzelmiş kaç ay yapıyorlar peki 10 -12 oluyor muVatan - TeknoSa veya Mediamark gibi mağazalarda aslında sen Kredi çekiyon telefonu almak içinTaksit yerine kredi taksidini ödüyorsun bankaya. ( Bir nevi devlet taksidi yasakladı ya bunlar etrafından dolanıp kredi çektirip onun taksidini ödediyorlar sana mağazalarda. )
hepsiburada da yazıyor alışveriş kredisi diye 12 ay taksit imkanı yazıyor aynı şey sanırım ?Mediamarkt olabilir TeknoSA olabilir. Onlarda aslında taksit değil alışveriş kredisi üzerinden bölüyorlar.
anladım güzelmiş kaç ay yapıyorlar peki 10 -12 oluyor mu
analdım o farkıda veririm sıkıntı yok benim içinOnun şartları değişiyor mağazaya gidip sorman lazım. Ama aklımda kalan 3500 TL altı telefonlar için 12 aya kadar. 3500 TL ile 6 bin TL arası 6 ay taksit mi neydi. ( Tam terside olabilir. )
Hepsiburada üstünden taksitlendirmede komisyon koyuyor. Koysada gene mağazardan ucuza geliyor. Mesela Hepsiburada üstünde seçtiğin telefonun altta Alışveriş kredisi kısmına gelerek kaça geldiğini görebilirsin taksitli alışte.
Mesela Redmi note 9 pro 2929 TL şuan ama taksitle alırsan vade farkına göre fiyatlar bu.
Ekli dosyayı görüntüle 108930
Rn 8 aldık 2300tl idi karta böldük 2400 küsür oldu 12 ay a yapıkrediYasal olarak Teknoloji ürünlerini karta böldürmek yasak diye biliyorum. Tek çekip bankadan yapılandırmada aşırı tuzlu olacaktır yüzde 1.5-2 komisyon koysalar 3 bin TL de 500-600 TL oynar...
eyv. teşekkürler onuda sorayimTicari kredi kartlarına teknoloji ürünlerinde belirli bir taksit sınır mevcut vade farkı veya komisyonda bulunmuyor. Ticari kredi kartı bulunan esnaf bir akrabanız varsa onun kartından alışverişi yapıp her ay ona ödeme yapabilirsiniz. Bu da farklı bir yol.