İnterpol Virüsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a

Arkadaşımın bilgisayarına interpol virüsü bulaşmış daha önce benim bilgisayarıma bulaştığında komut istemi ile açıp explorer.exe ile görüntüyü alıp sistem geri yükleme yaparak halletmiştim sonrada virüs programı ile temizlemiştim.
Ancak Virüse level atlatmışlar artık bilgisayarı komut istemi ya da güvenli modda açtığımda yeniden başlatıyor. Çözümü olan var mı ?
Not: Bilgisayar USB boot desteklemiyor. (doğru yazılışı bu mu bilmiyorum)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bunun yeni sürümünü yapmışlar.güvenli modda açılmıyor.kırılmasıda baya zor.

21.png

newside-1024x413.png

c2table.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güvenli modda açılmıyorsa sistem geri yükleme yaparak virüs bulaşmadan önceki bir tarihe bilgisayarı yükleyin

dovmee

Super Сasual Dating - Genuine Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
formatla gitsin

zamanteknoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Temizlenebilir

1. Bilgisayarınızın başlangıç aşamasında F8 tuşuna basıp çektiğinizde görünen seçeneklerden Komut Sistemi ile Güvenli Modu seçiniz.
  2. Çıkan Kara Ekrana (
    icon_smile.gif
    )“Explorer.exe” yazıp enter tuşuna basınız.
  3. Çıkan bölümden denetim masasından kullanıcı hesaplarından yeni kullanıcı oluşturarak bilgisayarınızı yeniden başlatıp virüs taraması yapmak
  4. Son seçenek başlat>donatılar>sistem araçları>sistem geri yükleme ve virüs taramasını çalıştırınız.
http://www.zamanteknoloji.com/interpol-virusune-karsi-ne-yapmaliyiz/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende İnterpol virüsü var . Dediğiniz yöntemler bende olmuyor çünkü Görev Yöneticisi Engelliydi bende . Ama virüsü temizlemem lazım ne yapabilirim.