Soru Internetten Windowsmu Imdiriyim Yoksa 25 Tlye Ürün Anahtarımı Alayım

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
merhaba windows 10 pro deneme sürümü bitti. bende windows 10 pro almayı düşünüyorum. bazı sitelerde 25 tl gibi ucuza satılıyor. bide bedavayada indiriliyor sanırım bu korsanmı? yani internetten alınan mı alayım? yoksa indir immi?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
merhaba windows 10 pro deneme sürümü bitti. bende windows 10 pro almayı düşünüyorum. bazı sitelerde 25 tl gibi ucuza satılıyor. bide bedavayada indiriliyor sanırım bu korsanmı? yani internetten alınan mı alayım? yoksa indir immi?
kendi sitesinde 2.000 tl, korsaamı giriyor bu durum bende bilmiyorum, microsoftdan windowsu indirip sonra ürün anahtarını 20 tl ye almak uygun değil bence, belkide doğru bilemiyorum

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Bedava bulduğun Windows korsandır. Ucuz Windows keylerinden alabilirsin. Orijinal Windows keyi onlar. Genelde eski ve kullanılmayan keyleri Windows 10'a aktarıyorlar ve bu şekilde ucuza satıyorlar.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
kendi sitesinde 2.000 tl, korsaamı giriyor bu durum bende bilmiyorum, microsoftdan windowsu indirip sonra ürün anahtarını 20 tl ye almak uygun değil bence, belkide doğru bilemiyorum
zaten deneme sürümü ücretsiz kendi sitesinden indirin

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
En sağlıklısı kendi sitesindekini almanız, diğerleri pek sağlıklı olmayabilir.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
windows 7pc'ler bedava windows 10 dönüştürülebiliyor orjinalse. bazıları bu yöntemle satıyor.bazıları çalıntı kredi kartlarıyla windows anahtarı alıp ucuza satıyor hani helal para olsun diye bunun vs vs türleri var hangisinin denk geldiği önemli

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Bu videoyu izle. Ucuz keylerin güvenilir olup olmadığına kendin karar ver. Bence alınabilir. Hiç sorun yaşayan görmedim.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
@yavuzke key al tabii ki bende öyle etkinleştirdim helal olmaması yani çalıntı bir para ile yapan varsa tabii günahı ona ama sana değil neden çünkü sen bilmiyordun çalıntı bir para ile yapıldığını :)

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
Microsoft'tan alın. Belki kandırabilirler seni.
güvendiğim bir yer var oradan almayı düşünüyorum ama heryerde satıyolar ve kimse gidipte 2 bin lira sırf bi işletim sistemine vermez, ben dahil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@yavuzke key al tabii ki bende öyle etkinleştirdim helal olmaması yani çalıntı bir para ile yapan varsa tabii günahı ona ama sana değil neden çünkü sen bilmiyordun çalıntı bir para ile yapıldığını :)
artık biliyorum :)))

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
güvendiğim bir yer var oradan almayı düşünüyorum ama heryerde satıyolar ve kimse gidipte 2 bin lira sırf bi işletim sistemine vermez, ben dahil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

artık biliyorum :)))
Ama herkes yapmıyor ki o bir örnek mesala sadece ve Microsoft yasaklardı hoşlarını gitmese yani yasak değil alabilirsin :)

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Sana tercihim microsoft'tan al bir kere ben bir yerden 20 TL'ye key aldım 6 ay sonra windows uyarı verdi ürün anahtarın geçersiz diye