raedon tv player.. 10 numara ... en son versiyonunu indir..kayıtta yaparsın her bişeyde...7.2.0 olması lazım en son versiyonu ..
readon muş doğrusuRadeon Tv değilmiydi onun adı
En iyisi tivibu derim ben faturana 1 tl ek ucret yansir..
bu tür tv programlarını hiç sevmiyorum ben..bir yere tıklıyorsun internet sayfası acıyor .vs .. .. can sıkıcı..Kayıt olayını bilemem ama Antensiz TV var yeni keşfettim. 10 günlük arşivi var sürekli Kanalların kalitesi de raedon dan güzel. Dizi filmde izlersin. Yabancı maçlara da bakabilirsin. Kendine özel kanal ekleyip istediğin kanalı izleyebilirsin. Kısacası 10 numara. aşağıdan indirebilirsin. Ücretsiz Hem de en önemlisi
http://www.tamindir.com/program/20804/Antensiz_TV.htm
Tivibu yu yurt dışında kullanamazsınız... Sadece yurtiçi şimdilik yurtdışına hizmet vermiyorlar....ben yurt disinda yasiyorum bu tivibuyu alsam burda da izleyebilir miyim ? ligtv nin tek takim paketleri var aylik aliyorsun tek takimin maclarini izliyorsun . türkiye ile burda fiyat farki var türkiyede sanirim 10-15 lira civari olan paketi buraya 15 dolara satmaya calisiyorlar. ayrica türkiyeden alinmis üyelikle de burdan girilmiyor . bu tarz bi sorun yasanir mi acaba bilgisi olan var mi ?
Tivibu'yu yurtdışında kullanabilir miyim?
Tivibu sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde kullanılabilen bir hizmettir.