İnternetten Para Kazanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ExpDisease

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında internetten güzel paralar kazanılıyor. Ama sırf millete adsense tıklatayım diye bir hedefle tabiki kazanılmaz. Kim niye adsense reklamına tıklasın ancak ziyaretçiyi kandırarak yapılır o iş.

İnternetten para kazanmak için benim kafama yatan ve olabilitesi yüksek 2-3 şey var

1- Güzel bir site yapmak ve adsense gibi şeylerden değil normal reklam almak siteye
2- Facebook grubu açıp deli gibi kullanıcı yapıp oradan reklam almak. Görüyorsunuzdur mesela bende nasıl yapılır diye bir grup var gelmiş bir e-ticaret sitesindeki bir kampanyayı duvarında paylaşmış. Bilemiyorum kaç para alınmıştır, alınmış mıdır ama alınmıştır heralde.
3- Twitterda baya bir takipçi yapıp orada reklam almak 2. maddedeki şekilde

Yanlış bir şey söylediysem düzeltin şayet ben şu 3 maddeyle bir start almayı düşünüyorum :)

hüsnü89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar özelden bana pm atın,sizleri bilgilendiriyim.Şu an bende bu işle ilgileniyorum.İnternetten para kazanmak.Pm atın yardımcı olurum.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende hem google adsense ve filesonic hesapi var, ikisinden ayda ancak 10 dolar gibi birsey geliyor. harcanan vakte degmes.

thehouse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Medikalize isminde bir şirket satış ortaklığı veriyo arkadaşlar, Ürün başı 20 TL veriyo satıştan, Çalışan arkadaşlarımda memnun :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İnternetten para kazanmanın ilk adımı web sitesi açmaktır. Sonrası SEO ve yeni stratejiler. Ardından hit, bu hitin üzerine adsense gibi bir siteden reklam yayınla. Günde 100 kişi tıklarsa köşeyi dönersin.

Ben adsenseye haber7.com adına başvurdum 1 hafta sonra banlandım :D Bende kabul edilmiyorum.

onların adına başvurman önemli değil, kodu sayfana koyamayınca sana bir getirisi olmaz zaten :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Neobux'dan böyle para kazanabilmen için bilmem kaç liraya yıllık premium bilmem kaç liraya bilmem kaç referans lazım bunları verebilirsiniz.Ama hiçbir ptc sitesine güvenmenizi tavsiye etmem.Ptc devri kapandı. :D Tek başıma üye olup kazanırım derseniz size kazanacağınız miktarı söyleyeyim günlük 0.04 dolardan aylık 1.2 dolar kazanabilirsiniz.Ha biraz daha zorlayıp sabah akşam takip edip bonuslarıda kaçırmazsanız taş çatlasın 2$. :D

frhtcvlgll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum dogru stratejı izlersen cok cıddı para kazanabılırsın premıum olmak şart deil.soyledıın 2 doları almayıp(ben ole yaptım).ref kiralarsan 2 doların 5 dolar,sonra 5 doların 15 dolar vs.......
zaten bu aşamadan sonra işi bi sisteme bağlamış oluosun paralar gelmeye başlıo..Eğer çevrenden de biraz ref bulursan paralar akıo :)

erhanery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bir çok yolunu denedim çok uğraştım bu aralar düzenli kazançlarım var bir çoğunuda sitemde anlattım. Gerekli eğitim kitaplarını aldım. Denemenizi tavsiye ederim.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben hopi olarak actigim sitemde filesonic afiliate kullaniyorum pay per download ayarli. gunluk sadece 0.01 ile 0.05 dolar arasi oduyor saka gibi. ayni zamanda adsense de kullaniyorum o da 0.5 ile 0.50 cent veriyor gunluk. bir senedir her ikisindende 50 euro kazanamadim. sitenin hiti fena degil benim bu isi ogrenmem lazim :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
ben hopi olarak actigim sitemde filesonic afiliate kullaniyorum pay per download ayarli. gunluk sadece 0.01 ile 0.05 dolar arasi oduyor saka gibi. ayni zamanda adsense de kullaniyorum o da 0.5 ile 0.50 cent veriyor gunluk. bir senedir her ikisindende 50 euro kazanamadim. sitenin hiti fena degil benim bu isi ogrenmem lazim :)
Gelirortakları maxgelir gibi firmalardan reklam al daha çok kazanırsın. :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Profesyonel bir site yapmadan para kazanamazsınız.İnsan icra ettiği meslekten para kazanır.İnternetten para kazancam diyosanız.Mesleğiniz internet olucak.Profesyonel site açıp reklam gelirleriyle çok güzel para kazanabilirsiniz.Diğer bahsettiğiniz bütün etkinlikler BOŞ İŞ !!! ZAMANINIZI ÖLDÜRMEYİN BU TÜR ŞEYLERLE ! ZAMAN ÇOK DEĞERLİ !

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
koxp siteleri aylk 3-4 bin dolar kazanıyor. eğer coderseniz bi koxp yapıp siteye koyun ben bilsem başlardm. ama coder deilm.

Hangman35

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hürriyet Bumerang denenebilir

Hem hit gelmesini sağlıyor hemde kazanç teklifleri sunuyor.

http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./AtqWRM

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yeni bir ticaret platformu var sorente.com diye, şu an üyelik alıyorlar. sistemden para kazanmak bence kolay. çünkü başlıklı sms paketi alarak, otobüs bileti alarak, elektrik faturası ödeyerek, hat değişikliği yaparak, digitürk alarak, d-smart alarak kar payınızı veriyor ve hiçbir ücret almıyor. yalnızca referans ile üye olabiliyorsunuz. tavsiyemdir. http://www.sorente.com/Davetiye.html?uref=deq

hzann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PTC sitelerinden kazanabilirsin ama scam değeri yüksek olmamak şartıyla yani güvenilir PTC sitelerini bulman gerekir ben bu konuyla ilgili blogumda güzel bir makale tarzı görsel yardımlarla anlatım yaptım. isteyenler inceleyebilir. Makale için tıklayın

mustibuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde kullandığım ödeme garantili bi kaç site var öyle çok paralar kazanmıyorum ama akmasa da damlıyor misali :)

gizemli56

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Forex işleri çok riskli. Çok iyi bilmeniz gerekiyor. En iyisi seoculuk yapın yada web tasarımı öğrenin :)

hknolmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer ekonomiden ( bahsettiğim temel ekonomi kesinlikle değil) anlamıyorsanız forex e bulaşmayın derim. Kaldıraç sisteminin uygulandığı bir platform. Ciddi anlamda risk taşır. Hergüne makro ekonomiye min 2 saatinizi ayırıyorsanız bulaşın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...