İnternetten nasıl para kazanırım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan critus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

critus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internetten para kazanmak istiyorum nasıl yapabilirim bunu? Link kısaltmaları varmış ama az para veriyormuş sanırım başka ne yolları var?

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
upload yolları le para veren siteler vardı sanırım.
-diğer bir yol ise site açıp kullanıcı çek ve reklamlardan kazan. içeriğine göre de vip-pro üyeliklerle de kazanabilirsin.bunun için uzun bir çalışma ve altyapı oluşturmak gerek.en garantisi bu :)
-bazı siteler üye çekmek için referans linkleri veriyor ordan da kazanabilirsin site ne veriyorsa artık.

diğer konularada bakarsan alternatif yollar da vardır elbet zor olsa da :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşım sana yol öğreteyim Üniversitede Bilgisayar programcılığı bölümünü oku sitelerden biosa kadar herşeyin bilgisini verıyor , hocalarımız. Birde laptobun varsa güzel bi tekrarlarını yaparsın Site çalışmlarını hocaara gösterirsin pratikletirirsin yani altyapı oluşturursun dmeek ıstıyorum arkadaşımın alt yapı derken bunu kastedıyor. Kendi başına çok zor öğrenirsin büyük emek lazım 2dk kaznaılacak olsa herkes kazanır beleş parayı. benım nacizane tavsiyem budur hürmetler :)

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kendi başınıza kazanılması gerçekten çok zor birşeydir bu altyapı tabiki.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bişiler üretmen lazım.Kimse kimseye karşılıksız para vermiyor.Site açıcaksın içerik üreticeksin.İnsanların dikkatini, ilgisini çekicek şeyler yazıcaksın, paylaşıcaksın, üreticeksin.Sonra reklam alıcaksın.Tıklandıkça para kazanıcaksın.

My Ortak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En güzeli satış ortaklığı sistemi ile para kazanmak.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
para yatirmadan para kazanamazsin onu soylim
En ama en fazla yogun ugraslarindan sonra belki ama belki internet faturani odersin

critus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlgi ve anlayışınız için hepinize çok teşekkürler

ramazanguney

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şahsen hyip sitelere güvenmiyorum. En iyisi satış ortaklığı ama bilgi ve para lazım :-)

kumdankale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burada yazılanlara bakarak kısaca netten çok zor para kazanırsın anlamını çıkardım ben

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Önce yatırım sonra kaldırım yani para parayı çekecek..

Yatırım olmadan internetten para kazanılmaz..

recepkng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden hiç tatmin etmiyor şu internetten para kazanma olayı çok kolaysa kimseye paylaşmayıp zengin olsunlar bari :)

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sdn, dh gibi birşey kurarsan anca kazanırsın :D

Heyamula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yukardaki vatandaşın paketlere para kaptırma sakın.
sıfırdan para kazanırım zamanım var dersen ve parada yatırmam
dersen tıklayarak kazanma şansın var ama bu yöntemle taş çatlasa 10 dolardan
fazla kazanamazsın.

asker3457

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar evinizden çıkmadan sadece internet üzerinden para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz. Evet yanlış duymadınız evden çıkmadan para kazanmaktan bahsediyorum. Bunun için tek ihtiyacınız olan İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar. Zaten internetiniz ve bilgisayarınız var olmasa bu yazıyı zaten okuyamazdınız şuan :D Peki bu iki önemli aracımızada sahibiz ama halen bir şey eksik. Oda sizi yönlendirecek bir klavuz. Buda ücretsiz olarak indirebileceğiniz Bedava internetten para kazanma kitabını indirerek çeşitli para kazanma yolları hakkında bilgileri alabilirsiniz.

Bedava internetten para kazanma kitabı için tıklayınız.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Çoğu içerik üreten site bile zar zor tutunuyor internet ortamında. Dev şirketler tekelleşmeye başlıyor.
Senin internetten para kazanmak dediğin ne kadar ölçüde bir para onu belitrmen lazım.
Oturup aile geçindirecek kadar kazanamazsın birşeyler ÜRETMEDEN.
Ha harçlık çıkarmaksa niyetin cafelerde harcayabileceğin, o zaman en iyi yaptığın neyse o alana ilerle.
Online oyunlardan bile para kazanabilirsin oyun parası ve eşya takas yaparak.
Ya da part time bi yerde işe gir :)

BerkeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işe yeni başlıycaksan biraz kitap al örn: peynirimi kim kaptı ve gomass gibi

salar123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel hit yapabilecek birşeye güveniyorsan link kısaltma ile kazanabilirsin.

erenhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben anlatayım arkadaşlar,

Öncelikle bir gmail hesabı açıyoruz fakat ülkemizi ABD gösteriyoruz eğer tanıdığınız bir adres varsa o adresi vermeniz daha doğru olacaktır.Daha sonra bu amerika lokasyonu ile bir youtube kanalı kurup içine dandik 2 3 video atıp Youtube partnership üzerinden adsense kaydını yapıyorsunuz ki bu site üzerinden adsense kaydı yaptırmaktan çok daha kolay unutmayın ki googleın kendi productları her zaman kendileri ile daha kolay ilişkilendirilir.Adsense hesabımızı açtıktan sonra kendimize biraz araştırma için zaman ayırıyoruz GoogleTrend,twitter facebook ve dünyaca ünlü haber sitelerini mutlak takip ediyoruz.Örnek veriyorum hebele hübele adında bir italyan bir mankenin pozlarını sıkça habertürk milliyet hürriyet gibi sitelerde görmeye başladınız,bu isim soyismi Bloggerını anında kapıyoruz tabi eğer kapılmadıysa.Özellikle belirteyim bu tip ünlü manken yada oyuncular amerikalı yada ingiliz olmamalı,İspanyol,İtalyan ve Alman olmalı.Şimdi sıra bloggerda yapıcaklarımıza.hebelehübele.blogspot.comu açtık bu oyuncu arkadaşımızı yeni yeni ünlü olan bir italyan.Googleda günlük yada haftalık bu ismi sadece kendi dilinde aratıp çıkan sonuçları,haberleri alıyoruz.Daha sonra hemen Google Translate yada Babylon Pro 9-10(benim tavsiyem babylon)kullanarak bu haberleri italyancadan ingilizceye çeviriyoruz.Biliyorum bu tip translate programları çok iyi çevirmiyor diyeceksiniz fakat durum öyle değil çünkü özellikle belirttiğim gibi italyanca almanca fransızca ispanyolca ingilizce ile aynı dil ailesi olduğu için kimi zaman %90 başarı oranı ile çeviri yapıyor tutup avrupa dila ilesinden türkçeye yani ural altaya çeviri yapmaya kalkarsanız 'ben gittim okul için saat 3' gibi saçma bir çeviriyle karşılaşırsınız.Çevirilerimizi yapıp postlarımızı hebelehübele.blogspot.coma giriyoruz.index alıp almadığını kontrol ediyoruz.İndex garantisi veriyorum o ayrı konu.Daha sonra yada hemen tavsiyem 5 posttan sonradır youtube üzerinden açtığımız adsense hesabını blogger ile ilişkilendiriyoruz ve reklamlarımız yayınlanmaya başlıyor.
Yalnız bu şekilde 10-15 blog açmanız gerekir yani çok fazla görünmesin bu anlattıklarımın hepsi kısa iş fakat tabiki ingilizce ve SEO ayarları bilgisi gerektirmektedir.Ben bu şekilde kazanıyorum arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır,fakat herkesin belirttiği oturup kastırmak lazım başta öğrenmek lazım SEO nedir google ne iş yapar tema nedir wordpress blogger bilginiz olmalı mutlaka yada bana verin uygun fiyata sisteminizi kurayım
001_smile.gif
).Her neyse bahsettiğim blogger işi en kolayıdır ve getirisi iyidir.Diğer anket tıklama link kısaltma işleri tamamen amelelik bilginiz olsun başkalarını zengin edersiniz.
Hadi eyvallah...

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Öytle bişey yok.yalan o internetten para kazanma falan :yes:

YoutubeHizmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internetten para kazanmak istiyorum nasıl yapabilirim bunu? Link kısaltmaları varmış ama az para veriyormuş sanırım başka ne yolları var?

bu söylediğini youtube ile yapabilirsin arkadaşım, bunun için bana ulaşabilirsiniz...

buda bir müşterimize yaptığımız çalışma sonucu

bcb9f0e3dc52a805e239e12e5b530a9f.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...