Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
upload yolları le para veren siteler vardı sanırım.
-diğer bir yol ise site açıp kullanıcı çek ve reklamlardan kazan. içeriğine göre de vip-pro üyeliklerle de kazanabilirsin.bunun için uzun bir çalışma ve altyapı oluşturmak gerek.en garantisi bu
-bazı siteler üye çekmek için referans linkleri veriyor ordan da kazanabilirsin site ne veriyorsa artık.
diğer konularada bakarsan alternatif yollar da vardır elbet zor olsa da
arkadaşım sana yol öğreteyim Üniversitede Bilgisayar programcılığı bölümünü oku sitelerden biosa kadar herşeyin bilgisini verıyor , hocalarımız. Birde laptobun varsa güzel bi tekrarlarını yaparsın Site çalışmlarını hocaara gösterirsin pratikletirirsin yani altyapı oluşturursun dmeek ıstıyorum arkadaşımın alt yapı derken bunu kastedıyor. Kendi başına çok zor öğrenirsin büyük emek lazım 2dk kaznaılacak olsa herkes kazanır beleş parayı. benım nacizane tavsiyem budur hürmetler
yukardaki vatandaşın paketlere para kaptırma sakın.
sıfırdan para kazanırım zamanım var dersen ve parada yatırmam
dersen tıklayarak kazanma şansın var ama bu yöntemle taş çatlasa 10 dolardan
fazla kazanamazsın.
Arkadaşlar evinizden çıkmadan sadece internet üzerinden para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz. Evet yanlış duymadınız evden çıkmadan para kazanmaktan bahsediyorum. Bunun için tek ihtiyacınız olan İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar. Zaten internetiniz ve bilgisayarınız var olmasa bu yazıyı zaten okuyamazdınız şuan Peki bu iki önemli aracımızada sahibiz ama halen bir şey eksik. Oda sizi yönlendirecek bir klavuz. Buda ücretsiz olarak indirebileceğiniz Bedava internetten para kazanma kitabını indirerek çeşitli para kazanma yolları hakkında bilgileri alabilirsiniz.
Bedava internetten para kazanma kitabı için tıklayınız.
Çoğu içerik üreten site bile zar zor tutunuyor internet ortamında. Dev şirketler tekelleşmeye başlıyor.
Senin internetten para kazanmak dediğin ne kadar ölçüde bir para onu belitrmen lazım.
Oturup aile geçindirecek kadar kazanamazsın birşeyler ÜRETMEDEN.
Ha harçlık çıkarmaksa niyetin cafelerde harcayabileceğin, o zaman en iyi yaptığın neyse o alana ilerle.
Online oyunlardan bile para kazanabilirsin oyun parası ve eşya takas yaparak.
Ya da part time bi yerde işe gir
Öncelikle bir gmail hesabı açıyoruz fakat ülkemizi ABD gösteriyoruz eğer tanıdığınız bir adres varsa o adresi vermeniz daha doğru olacaktır.Daha sonra bu amerika lokasyonu ile bir youtube kanalı kurup içine dandik 2 3 video atıp Youtube partnership üzerinden adsense kaydını yapıyorsunuz ki bu site üzerinden adsense kaydı yaptırmaktan çok daha kolay unutmayın ki googleın kendi productları her zaman kendileri ile daha kolay ilişkilendirilir.Adsense hesabımızı açtıktan sonra kendimize biraz araştırma için zaman ayırıyoruz GoogleTrend,twitter facebook ve dünyaca ünlü haber sitelerini mutlak takip ediyoruz.Örnek veriyorum hebele hübele adında bir italyan bir mankenin pozlarını sıkça habertürk milliyet hürriyet gibi sitelerde görmeye başladınız,bu isim soyismi Bloggerını anında kapıyoruz tabi eğer kapılmadıysa.Özellikle belirteyim bu tip ünlü manken yada oyuncular amerikalı yada ingiliz olmamalı,İspanyol,İtalyan ve Alman olmalı.Şimdi sıra bloggerda yapıcaklarımıza.hebelehübele.blogspot.comu açtık bu oyuncu arkadaşımızı yeni yeni ünlü olan bir italyan.Googleda günlük yada haftalık bu ismi sadece kendi dilinde aratıp çıkan sonuçları,haberleri alıyoruz.Daha sonra hemen Google Translate yada Babylon Pro 9-10(benim tavsiyem babylon)kullanarak bu haberleri italyancadan ingilizceye çeviriyoruz.Biliyorum bu tip translate programları çok iyi çevirmiyor diyeceksiniz fakat durum öyle değil çünkü özellikle belirttiğim gibi italyanca almanca fransızca ispanyolca ingilizce ile aynı dil ailesi olduğu için kimi zaman %90 başarı oranı ile çeviri yapıyor tutup avrupa dila ilesinden türkçeye yani ural altaya çeviri yapmaya kalkarsanız 'ben gittim okul için saat 3' gibi saçma bir çeviriyle karşılaşırsınız.Çevirilerimizi yapıp postlarımızı hebelehübele.blogspot.coma giriyoruz.index alıp almadığını kontrol ediyoruz.İndex garantisi veriyorum o ayrı konu.Daha sonra yada hemen tavsiyem 5 posttan sonradır youtube üzerinden açtığımız adsense hesabını blogger ile ilişkilendiriyoruz ve reklamlarımız yayınlanmaya başlıyor. Yalnız bu şekilde 10-15 blog açmanız gerekir yani çok fazla görünmesin bu anlattıklarımın hepsi kısa iş fakat tabiki ingilizce ve SEO ayarları bilgisi gerektirmektedir.Ben bu şekilde kazanıyorum arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır,fakat herkesin belirttiği oturup kastırmak lazım başta öğrenmek lazım SEO nedir google ne iş yapar tema nedir wordpress blogger bilginiz olmalı mutlaka yada bana verin uygun fiyata sisteminizi kurayım
).Her neyse bahsettiğim blogger işi en kolayıdır ve getirisi iyidir.Diğer anket tıklama link kısaltma işleri tamamen amelelik bilginiz olsun başkalarını zengin edersiniz. Hadi eyvallah...