İnternetten Kolay Para Kazanma

fenerli9011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güvendiğiniz pay to click sitesi veya survey sitesi varmı paypala aktarabileceğim güvenilir bi site yardımcı olun

summer1971

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
easyhits4u surf sitesini öneririm .. hem kolay kazandırıyor. hem çok kazandırıyor .. hemde hızlı ödeme.. merak ettiklerin için pm atabilirsin

sefabella

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://VisitsToMoney.com/index.php

SELAMUN ALEYKÜM Arkadaşlar kayıt olun kayıt bonusu 4 dolar veriyor ve size link veriyor onu paylaşıyorsunuz tıklandıkça 0.50 dolar kazanıyorsun gayet iyi 40 dolar olunca paranızı çekebiliyorsunuz ben 2 günde 13.50 dolar yaptım
MUTLAKA ÖNERİRİM

cezafakmakba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten en kolay para kazanma sistemi bunlardır
Benim görüşüm böyle çünkü ödeme alt limitleri düşük oluyor hemen sonuç alıyorsunuz.
Linkten üyelik açtığınızda direk 1000 Kredi 0.50 $ ile başlıyorsunuz
Ödeme Limiti 1 $ Günlerce haftalarca beklemenize gerek yok 1 $ yapan anında çekebiliyor
Minimum Ödeme; 1 Dolar
1500 Kredi = 1 Dolar
Yani 1500 kredi biriktirip 1 dolar nakite çeviriyorsunuz
Mantık; Sitede yer alan Earn Coins bölümündeki twitter takip ve beğeni, yutube video izleme, facebok beğeni, takip, paylaşma gibi etkinlikleri yaparak kredi kazanıyorsunuz. Kazandığınız kredileri Add Funds yazan bölümden Convert to Coins e basarak dolara çeviriyorsunuz. Kazandığınız dolar miktarı 1 olduğunda Add Funds bölümünden Windraw Money yazısına tıklayarak Paypal adresinize istiyorsunuz.
Açık konuşmak gerekirse internetten para kazanmak isteyen kişiler bu siteden bile para kazanmayı beceremiyorsa bence bu işi bıraksın.
Bende bu internetten para kazanma sanatında yeniyim.
Gerçekten ilk ödeme aldığım site bu.
Site: eTrafficLane Social Marketing
Bol Kazançlar Sıkıntı yaşayanlar pm atabilir her konuda yardımcı olurum
Ödeme Kanıtı
kanıt.png

Ödeme Kanıtı 2
kanıt_2.png

Refsiz:eTrafficLane Social Marketing

Ödeme Kanıtı 3
kanıt_3.png

Kenjori06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güvendiğiniz pay to click sitesi veya survey sitesi varmı paypala aktarabileceğim güvenilir bi site yardımcı olun

5 - 10 günde 5 dolar 1 ayda daha fazlasini kazanmak size bagli
Ben 15 gunde 5,30 dolara kadar ulastim . Bu sizin çalışamaniza bağlıdır.
Sistem her 5 veya 10 dakkada bir reklam veriyor bunlara tiklamaniz yeterlidir
ben sadece reklamlara tiklayarak yapdim task offerlerde var ugrasmadim cok kapsamli bir site 2009 dan beridir yayinda ödeme kaniti alttadir.
minimum ödemesi 5 dolardir siz istediginizi yapın.

17.08.2014 ödemesi ( 10 DOLARLIK öDEMEDiR. )

odeme.jpg

Öncelikle siteye burdan üye olunuz üye olmaz icin TIKLAYINIZ sonra membere girip reklamlarin listeli hali cikar.

Anlamadiginiz yer varsa yardımcı olabilirim ..

6181d1369526618-resimli-anlatim-10-veya-15-gunde-5-dolar-ve-ustu-kesin-odeme-kanitli-1inci.jpg

6182d1369526618-resimli-anlatim-10-veya-15-gunde-5-dolar-ve-ustu-kesin-odeme-kanitli-2inci.jpg

6183d1369526618-resimli-anlatim-10-veya-15-gunde-5-dolar-ve-ustu-kesin-odeme-kanitli-3uncu.jpg

6184d1369526618-resimli-anlatim-10-veya-15-gunde-5-dolar-ve-ustu-kesin-odeme-kanitli-4uncu.jpg

Buda aldigim ödemedir !

6185d1369526618-resimli-anlatim-10-veya-15-gunde-5-dolar-ve-ustu-kesin-odeme-kanitli-odeme.jpg

Beni takip etmeye devam edin garantili kazanclari paylasmaya devam edecegim..

Bol sanslar...

Diger Sitelerden tek farki 0.001 gibi sabit reklam vermiyor 5-10 dakikada bir yenileyin reklam bitmiyor
daha cok kazanmak size bagli yani surekli rekla cikior ve resimli anlatimdaki gibi uygularsaniz 1 haftada
kazanirsiniz istediginiz meblagı hersey size bagli kolay gelsin..

UYE OLMAK iÇiN TIKLAYIN

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşım bu senin adreste vip uye olmak istedim ama olmadı fon ekle dedi paypal uzerinden 20 dolar ödeme yaptım ama hala bi sonuç yok yoksa parayı yalan mı ettiler dersin acil cevap yazarsan sevinirim....

doz4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paidverts
1 yılı aşkındır sıkıntısız çalışan ve ödemeleri yapan ptc sitesi

BAP poinleri var bunlar gunluk 200 8x25 olarak ücretsiz veriliyor Baplar ne kadar yüksekse gelen reklamların ödemeleri artmaktadır. 20 dolarlık reklamlar bile gelebilir oyunlarla BAP kazanılabilir veya reklam vererek 1 dolar karşılıgında 3100 BAP kazanabilirsiniz biraz araştırma yaparsanız çok güzel oldugunu goreceksiniz tavsiye ederim.

[url]www.paidverts.com [/URL]

trueadprofits
bu sitede çok yeni ve temel olarak paidverts sistemine benzemektedir ve artıları bulunmakta resmi acılısı 06.10.2014 bunuda tavsiye ederim

[url]www.trueadprofits.com [/URL]

btcclicks
bitcoinle ödeme yapan bir site ve güvenilir bir site kazançları referans kiralayarak katlamak mümkün

[url]www.btcclicks.com [/URL]

refsiz linkler
paidverts.com
trueadprofits.com
btcclicks.com

S

SDN Okuru

SDN Okuru
addmehits kayıt olan her üyeden 0,03 dolar kazanıyorsunuz 1 dolar olduğunda paranızı çekebiliyorsunuz

batukan000007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ozgurceyran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MASA BAŞINDAN BİLGİSAYAR BAŞINDAN KALKAMAYANLAR EVDE BOŞ ZAMANINI DEĞERLENDİRMEK İSTEYENLER
FACEBOOK DA GEÇİRİLEN ZAMANI KAZANCA DÖNÜŞTÜRMEK İSTEYENLER EMEKLİLER PARA KAZANMAYA İHTİYACINIZMI VAR?
KESİNLİKLE ZARAR ETMEDEN KAZANDIĞIM SİSTEM Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin.
Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın.
Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:
TANITIM VİDEO

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kimse kimseye oturdugu yerden para vermez. Reklaminizi baska yerde yapin beyler.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sadece Youtube diyorum, popüler olabilirseniz çok para var.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Merhabalar,
Bir süre önce Qassa' ya üye oldum ve bu çok keyifli size de öneririm. Qassa'da puanlar toplayabilirsiniz ve bu puanları para olarak alırsınız.

Aşağıdakilerle puanlar (yani Qoins) kazanabilirsiniz:
- E-posta okumak
- Farklı programlara üye olmak,
- Ürün satın almak,
- Ve çok daha fazlası!

Internet sayfasına bir göz atınız ve aşağıdaki bağlantıyı kullanarak üye olabirisiniz.

bu Qassa para çekme limiti nedir acaba bulamadım gitti.

recdil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar internetten gerçek anlamda para kazanmak istiyorsanız sizlere satış ortaklığı sistemi ile para kazanmanızı öneririm. Satış ortaklığı sistemi internetten en çok para kazandıran sistemlerin başında gelmektedir. Bu sistemde başkalarının ürünlerinin satılmasına aracılık yaparak para kazanıyorsunuz. Yani bir nevi arabulucusunuz. Sadece işiniz müşteriyi ürünün sahibiyle buluşturmak. Bu sistemden çok ciddi paralar kazananlar var. Anket doldur para kazan sistemi daha çok ek gelir kazanmak isteyenlerin tercih ettiği bir yöntem. Bunda da mail adresinize anketler geliyor doldurduğunuzda anket başına para kazanıyorsunuz. Ben bu iki yönteminde araştırmasını yaptım. Fakat benim ilk tercih ettiğim ve kafama yatan satış ortaklığı sistemi oldu. Sizlerde bu iki sistem için araştırma yapmak istiyorsanız adreslerinden araştırma yapabilirsiniz. Biraz öncede dediğim gibi mantıken bana satış ortaklığı sistemi daha cazip geldi.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
en güzel yolu youtube iş ortaklığı sade ve temiz,Özgün içerik ve video ile hersey daha temiz

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
en güzel yolu youtube iş ortaklığı sade ve temiz,Özgün içerik ve video ile hersey daha temiz
Adsense ile devam ediyorum. Partnerlerin getirisi adsense'den daha mı çok acaba? Sonuçta özgün çalışanlar için adsense daha kârlı diyorlar.

kazanpara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar size para kazanmanızı garanti veriyorum eğer ki mail atarsanız ya da Facebook tan eklerseniz ayrıntılı olarak anlatabilirim.

Kayıt olmak için:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
linki paylaştım tıkladılar ama

unique visits: 7
balance: 5$
withdraw: 0$

diyor yani nasıl parayı çekecem nasıl olacak biraz detaylı anlatır mısın sana zahmet :))

carnivore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam en güzeli Clixsense. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. iyi takip edersen güzelde kazandırıyor 2007'den beri...

gürkan18

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
paypala aktarabildin mi peki paranı. Teşekkürler