İnternette Yazı Yazarak Para Kazanabilir Miyim?

ailurophile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İyi kötü yapabildiğim tek şey yazı yazmak. Hikaye ve deneme yazıyorum. Sevmesem de şiir de yazabilirim. Bununla internetten para kazanbileceğim bir yol bilen var mı? Blog yazılarından kazanabileceğimi biliyorum ama ben yazılarımı dirket satmak istiyorum. Çok fazla değil cep harçılığı çıkarsam yeterli. Bilen varsa anlatabilir mi bir şeyler?

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
İyi kötü yapabildiğim tek şey yazı yazmak. Hikaye ve deneme yazıyorum. Sevmesem de şiir de yazabilirim. Bununla internetten para kazanbileceğim bir yol bilen var mı? Blog yazılarından kazanabileceğimi biliyorum ama ben yazılarımı dirket satmak istiyorum. Çok fazla değil cep harçılığı çıkarsam yeterli. Bilen varsa anlatabilir mi bir şeyler?
İlk önce bir blog olarak hikayelerinizi yayımlamanızı öneririm. İnsanlar hikayeleriniz hakkında ne düşünüyor, eksiklikleriniz neler vs. değerlendirme yapıp kendinizi geliştirdikten sonra bu listedeki platformlardan satışa başlayabilirsiniz. (Listedeki platformların bazıları ya ülkemizde yok ya ödeme yöntemleri uygun değil o yüzden tam araştırıp kayıt olmanızı öneririm o sitelere.)

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Kitaplarınızı Google Play Kitaplarda satabilir veya bir blog sitesi açıp Google AdSense etkinleştirip kitaplarınızı yayınlayabilirsiniz.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Blog sitesi açıp reklamlar ile gelir elde edebilirsin