İnternette Para Kazanılır mı?

gillbery

Öğrenci
Katılım
7 Kasım 2009
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İnternetten para kazanılır. İnternet üzerinden tıkla kazan, reklam oku kazan, üye getir kazan tarzında para kazanmak tamamen zaman kaybı. Bu yöntemleri deneyip, uğraşanlar hiç kazanamayan ya da komik rakamlar kazanan kişiler internetten para kazanılmaz diye kestirip atarlar ve bir daha internetten kazanmayı düşünmezler. Şuan piyasada senin söylediğin tarzda çok e-kitap bulunmakta. yalnız bunların ANA KONULARI hepsinde farklıdır. Öncelikle internetten para kazanmayı düşünüyorsan yöntemleri araştırmalısın daha sonra kendine uygun metod seçip ona yoğunlaşmalısın ve ona göre de bu söylediğin rehber programlarından satın alabilirsin. Ama e-kitabı almadan önce mutlaka alan kişilerle iletişime geçip olumlu ve olumsuz yönlerini sor. Kitap hakkında araştırma (ürünün tanıtım sitesi dışında) yap. Ürün içerisinde mutlaka senin para kazanmanı sağlayan bilgiler olacaktır. En önemlisi kitabı okuyarak para kazanamassın içerisindekileri yaratıcı bir şekilde uygularsan ancak o zaman ciddi rakamlar kazanabilirsin.
Ayrıca ürün sahiplerinin profesyonelliği konusundada bilgi edinirsen senin için iyi olur.
 

erdcan

Doçent
Katılım
7 Eylül 2009
Mesajlar
911
Reaksiyon puanı
14
Puanları
0
yaa nolacahh yaaa, ayak abicim bunlar.cart curt yok kitabı 10 kişiye sat onlarda 10 kişiye satsın sen 100 kişiden para kazan... hiç mantıklı mı yani?abicim paran varsa bildiğin işi yap, bildiğin iş yoksa,paranı iş öğrenmek için harca,paran da yok bildiğin iş de yoksa Allah yardımcın olsun, önce iş öğren sonra para kazan.
 

Norrick

Asistan
Katılım
13 Temmuz 2008
Mesajlar
369
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Adsense'den 122$ kazanmıştım. Tek sorun çek biraz geç geldi :)
 

OnurAbi

Asistan
Katılım
13 Mart 2009
Mesajlar
275
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
adam yazmış kitaba interneten para kazanma diye adam kitabını internette yayınlamış biz de ordan görüp alıyoruz kitabı kim bilir ne yazar içinde adam kazanıyo kitabını alığımız için biz değil :D
 

yumluanarsist

Rektör
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
12,009
Reaksiyon puanı
280
Puanları
0
87750832.jpg


Pencereyi kapatmaya çalıştığımda karşıma gelen şey. :)

Adam resmen sivri zeka, kitaptan kazanayım diyor. :)
 

s7v7n

Asistan
Katılım
16 Aralık 2009
Mesajlar
216
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
Çalışana heryerde ekmek var. Sadece internette değil.
 

Coulers79

Asistan
Katılım
2 Ocak 2013
Mesajlar
103
Reaksiyon puanı
50
Puanları
28
Tavsiye 1: Profit Clicking ile 3 ayda paranızı 3'e, bir yılda en az 10'a 20'ye katlayıp ekstra kazançlara sahip olabilirsiniz. Sistem 2004'ten beri ödemelerini JBP adıyla güvenle gerçekleştiren süper bir yatırım fırsatı. Dünya genelinde üye kapasitesine uygun, 10 seneliğine domainini aldıkları yeni sitelerinin bütün özellikleri yavaş yavaş aktif oluyor.
Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın.

Tavsiye 2: Clixsense, Neobux ve Probux ile reklam izleyip task denen görevleri yaparak sıfır sermaye ile para kazanabilir ve faturalarınızı bedavaya getirebilirsiniz. Bu iki tavsiye ile kimseye ihtiyacınız yok kazanç sizin kazancınız. Ancak başka insanları üye yaptığınızda tabii ki kazancınız artarak çoğalır.


Çağlar Network ile tek bir market alışverişi yaparak ömür boyu indirim ve ek gelir kazanma hakkına ulaşıyorsunuz. Kazançlar sizin altınızda gerçekleşen alışverişler üzerinden hesaplanıyor. Ekibinizde sizin gibi çalışan aktif 5-10 kişi olduğunda zamanla kariyeriniz ve kazancınız büyüyor. Hiç bir zorunluluk yok. Kurallar gayet basit ve anlaşılır. Çalışıp yeni aktif üyeler bulursanız kazanırsınız. Ayda bir tane bulman bile yeterli. Onlarda sizin gibi çalışırsa yüzlerce hatta binlerce üyeniz ve ciddi bir gelirin sahibi olursunuz.
 

KaptaPrism

Asistan
Katılım
3 Ocak 2013
Mesajlar
283
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
Bence bunlara inanmayın.Yok bir tıklamayla 0.01 dolar veriyormuş.Kendisi kim bilir ne kadar kazanıyor.Kendinizi kullandırtmayın."Ben internetten para kazanmak istiyorum." diyorsanız kendinize ait siteniz varsa sitenize reklam ekleyebilir ve ya trading systemlerle uğraşabilirsiniz.Tabi trading systemler için belli bir sermayeye ihtiyacınız var.Artık bu işte kaybetmekte var kazanmakta var.

Tabi internetten para kazanmanın yolu çok ama bu yolu kullanabilmenizin yolu az.
 

Ahmethz

Rektör
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
bir ara netten para kazanmanın sırrı tarzı kitap satışıyla para kazanılacağıiddia ediliyordu, sonra evden mailden reklam oku tıkla köşe ol, networking ile iş kurma "iş" sahibi olma zırvaları.
öyle kolay yoldan para kazanmak diye bir şey yok kimse kimseyi kandırmasın
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
boşuna zaman kaybetmeyin...... ben aylarımı verdim 3 ün birini bide yukarıda arkadaşın dediği gibi bir kitap aldım... elde var sıfır... yapacağın tek şey iyi bir site iyi bir kullanıcı sayısı ve google reklamları onun dışında yok tıkla kazan yok, anket yap kazan hepsi hikaye zamanınızı farklı şeylere ayırın internetten tıklayarak yolunu bulan bi tane kişi gösteremezsiniz....
 

Coulers79

Asistan
Katılım
2 Ocak 2013
Mesajlar
103
Reaksiyon puanı
50
Puanları
28
Sıfır sermaye ile TASK yaparak 50-100$ hatta daha fazlasını kazanmak mümkün.
2 gün önce sadece yes no hatta %95 no diyerek 3 PTC sitesinden toplam 10$ kazandım.
Ama her zaman bu kadar kolay ve kazançlı bir task çıkar mı bilmem.
Şu an normal bir TASK var değeri 0.10$. Siteden siteye ücretler değişiyor.
%75 hatanın altına düşünce sizi o görevden atıyor. Diğer sitedekileri yapıyoruz.
Bundan 5$ kazandım. Yarına kalırsa yapmaya devam edeceğim.
PTC bilgi ve Task çözüm ip uçları için buraya tıklayın.
 

meryarsoy

Öğrenci
Katılım
15 Haziran 2013
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Google, Bing, Yandex ve diğer arama motorlarında optimizasyon yapılması (SEO), Digital Pazarlama yapılması ve yönetimi (SEM), Sosyal medya optimizasyonu ve yönetimi (SMO), Web sitesi yazılımları ve yapılması konularında Uzman arkadaşlar ile tanışmak istiyoruz...
Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz... Değerli yardımlarınızı bekliyoruz...
Eğer bizim ile tanışmak isteyen olursa birofis.com üzerinden ulaşabilirler...
 

weftmen

Öğrenci
Katılım
12 Mayıs 2013
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Arkadaşlar, satışa aracı olmanız için hazırlanmış internetten para kazandıran master kazanç diye bir e kitap var. Gerçekten alasım geliyor. Sizce ne yapmalı? Satış ortaklığı en iyi meslek eğer internetten para kazanmak isteniliyorsa bence..
 

ebru55

Öğrenci
Katılım
18 Aralık 2013
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
internetten para kazanmanın en güzel yolu affiliate marketing ile para kazanmaktır. Ama bugün başladım yarın kazanayım derseniz olmaz. Ben 3. ayımda kazanmaya başladım ve gerçekten çok da memnunum, arkadaş demiş yorumunda yurt dışında bu işlerden milyarlar kazanıyorlar diye evet gerçekten de öyle. ama bir iki ay sıkı çalışmanız birde herşeyi doğru düzgün anlatan gerçekten konuya hakim olan birinden öğrenmeniz gerekir. Emek harcamanız gerekn bir konu. Herkes bedavaya doğal olarak anlatmıyor haklılarda bence çünkü kendi pastalarından dilim veriyorlar bize. Anket işine gelince ondan da fena sayılmayacak paralar kazandım ama affiliater olunca bıraktım açıkçası zamanımı ona ayırdım. anket işinde çaba yok, öğrenmeniz gerekn birşey yok sadece ödemesini düzenli yapan siteleri bulup onlara üye olmalısınız ve bir kaç site ile olacak iş değil bir site size ayda en fazla 10 $ lık anket gönderir. en az 100 150 siteye üye olmalısınız ve bunların hepsi de düzenli ödeme yapmalı ki aldığınız para sizi tatmin etsin. bu siteleri bulmak ise neredeyse imkansız. o yüzden anket doldur para kazan gibi kitalar var piyasada araştırmalar sonucunda oluşturulmuş bazıları iyi bazıları dolandırıcı. yine dediğim gibi şans biraz, iyi bir kaynağa denk gelmek lazım. ben buldum ama bir kaç kez yanıldım buluncaya kadar. geçende bir seo kitabı aldım mesela keşke almasaydım çok kötü çıktı. ilk atışta tutturamadım daha hiç ama ulaştım sonunda gerçekten doğru dürüst anlatan kaynaklara. yani işin özü bu. eger ilgilenen olursa (bu bir reklam değildir sadece tavsiye amaçlı) ******* sitesinde benim denediğim ve tavsiye ettiğim kaynakları görebilir inceleyebilir.
 

jaisuss43

Öğrenci
Katılım
22 Şubat 2014
Mesajlar
11
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İnternetten Para Kazanmak Mümkün Ama Nasıl Kazanacağın Sana Kalmış :thumbup1: Ben Web sitemdeki reklamlardan Kazanıyorum Bayada iyi bir getirisi oluyor :)
 

remaz3442

Asistan
Katılım
26 Eylül 2013
Mesajlar
376
Reaksiyon puanı
51
Puanları
28
Yıl 2014 hala şöyle konu başlıkları görüyorum ya.
 

cengo0101

Öğrenci
Katılım
2 Temmuz 2014
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ülkemizde yeni yeni taban bulmaya başlayan satış ortaklığı sistemi aslında yöntem olarak bilinen bir şey, yeni olan internette yaygınlaşmaya başlaması.
Bununla ilgili internette çığ gibi bilgi var ama en sade ve net bir şekilde
http://www.xticaret.com/xticaret
buradan faydalanabilirsiniz. Eğitim setleri tecrübelerle hazırlanmış ve kazandırdığı kanıtlanmış bir sistemin baş ucu kaynağı .Türkiye'nin en köklü satış ortaklığı sitelerinden birisi olan xticaret bu noktada uzmanlaşmış durumda.
http://www.xticaret.com/xticaret
Denemeden kazanamazsın. İnternet ile çalışmak, boş vakitleri kazanca çevirmek çok keyifli ama baslarda sabır gerekli. Doğru bilgi, doğru kaynak ve efektif emekle sonuç kaçınılmaz başarı. Herkese bol kazançlar...
 

Eric Cartman

Profesör
Katılım
11 Şubat 2013
Mesajlar
1,089
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Bildiklerim
Blog açarak işi ilerletirseniz adsense olanağı
Youtube kanalı açabilirsiniz oyun videoları veya kendi çektiğiniz videoları yayınlayıp adsense reklamı alabilirsiniz .

Olabilecek makul şeyler bunlar .
 

bangaleo

Öğrenci
Katılım
23 Ocak 2014
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Konu hakkında bilgi almak için şu 2 kısa videoya göz atabilirsiniz.

[video=youtube;fTLIDa5smDY]http://www.youtube.com/watch?v=fTLIDa5smDY[/video]
[video=youtube;NFcIvqIz4Gc]http://www.youtube.com/watch?v=NFcIvqIz4Gc[/video]
 

hacigo

Öğrenci
Katılım
10 Eylül 2014
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Kazandığını tekrar yatırırsan kazanırsın.Zamanla bu seni lider konumuna getirir ve oturduğun yerden kazanmaya devam edersin.

bknz : çiğ köfte bayilik veren bir site
 

Duuuruuu7

Öğrenci
Katılım
15 Kasım 2014
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
http://www.clixsense.com

son derece güvenli ve günde 2 3 saat ciddi zaman ayırdıgınızda tatmin edici paralar kazanabiliyrsunuz. ödemeleri paypal üzerinden yapıyor site..
netten para kazanmak isteyen herkese tavsiye ederim
 
Üst