İnternette Korkmadan Gezinin ,virüs Derdini Unutun

neco12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
”Wondershare Time Freeze ”yazılımı ile korkmadan internette istediğiniz gibi gezinin,bilgisayarınıza virüs ve benzeri tehlikeler uğramaz ,nasıl olur derseniz bu yazılım sanal bir ortam oluşturuyor siz de o sanal ortamın içinde rahatlıkla geziniyorsunuz,yapmanız gereken yazılımı bilgisayarınıza indirmeniz ardından yazılımın açılan ana sayfasında bulunan açma kapama anahtarını ”On” konumuna getirin,nette dolaşmaya başlayın bu gezinme içinde yaptığınız tüm işlemler bilgisayarınız kapatıp tekrar açtığınızda kayboluyor.
30 gün ücretsiz kullandıktan sonra yazılımı beğenirseniz web sayfasından satın da alabilirsiniz.
not,Jeaquares 'in ikazı ile düzeltme yapılmıştır.

Yazılımı buradan indirebilirsiniz

http://www.disk-utilities.com/time-freeze/

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
30 gün kullanıp sonra ücretsiz ürün anahtarı almanın mantığı nedir? :) Bana saçma geldi.

neco12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
30 gün kullanıp sonra ücretsiz ürün anahtarı almanın mantığı nedir? :) Bana saçma geldi.

haklısınız bana da yanlış geldi kusura bakmayın ben hata yaptım 30 gün deneme sonunda satın alma imkanınız var diye düzelteyim bu arada ikazınıza teşekkürler üstadım:confused1:

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Şimdi bu yazılım yasaklı sitelerle ilgili değil değil mi? Güvenlik işini göen bir yazılım var zaten..Ben almayayım almak isteyen için de konuyu güncel tutayım:)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Şimdi bu yazılım yasaklı sitelerle ilgili değil değil mi? Güvenlik işini göen bir yazılım var zaten..Ben almayayım almak isteyen için de konuyu güncel tutayım:)

Yasaklı sitelerle alakası yok. Sisteme sanallaştırıyor.O sürede istediğini yap. Sistemi açıp kapayınca her şey eskisi gibi oluyor.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
on yapıyorum,aktif olsun mu diyor evet diyorum ama aktif edilemiyor diyor,full sürümdeyiim