İnternetin yeni fenomeni: Cevahir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Son haftaların izlenme rekoru kıran ''Geniş Aile'' dizisinin oyuncularından Ufuk Özkan'ın canlandırdığı Cevahir karakteri internet dünyasının yeni fenomeni.

TÜRK AİLESİNİN KLASİKLEŞMİŞ FOTOĞRAFI

Pazar akşamları izleyicisiyle buluşan Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Geniş Aile, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren herkesin büyük beğenisini topladı. Dizide Ufuk Özkan, Rasim Öztekin, Zuhal Topal, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Bihter Dinçel, Mine Teber, Halit Akçatepe ve Tanju Tuncel’in canlandırdıkları dizinin kadrosu tam bir uyum içinde. Yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı senaryosunu da Kamuran Süner Cüneyt İnay'ın kaleme aldıkları “Geniş Aile” tipik Türk ailesinin klasikleşmiş fotoğrafı.

İNTERNETİN YENİ FENOMENİ

Her ne kadar metropol hayatında artık pek kalmasa da bıçkın mahalle delikanlıları hala sokak başlarında nöbette. Dizi karakterlerinin sokak yaşamının sıcacık şemasını ekranlara taşıyor olması dizinin bu kadar tutulmasında en büyük pay sahibi aslında.. Dizi içerisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri olan Cevahir'in hayran kitlesi, sanatçıyı başta paylaşım siteleri olmak üzere internet ortamında da ilk sıralara taşıdı.

İŞTE GENİŞ AİLE'NİN TIKLANMA REKORLARI KIRAN O SAHNELERİ:

[SDNTV3]http://flv.videonuz.com/flvideo/video_mrvjhlgukw.flv[/SDNTV3]

KAYNAK

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
cevahir fan olarak hikaye :D
facebookta mürsel severler grubunun 281595 üyesi var :D
n117948059373_4874.jpg

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sağolsun alia usta bombalaya bombalaya sabit yaptı bu cevahiri :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Cevahir'de iyidir ama bu aralar yabanı geçebilecek bir karakter yok asıl fenomen yabandır

Normancı forever :D

09092009031653.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yabanı Mürsel bile ezer geçer. :D

Bitiyorum bu diziye. :D

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
burhan+alt%FDntop

Asıl fenomen "Burhan"dı ama..

Ne yazık ki bitti.. :(

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
süper ama mürsel varken cevoo ikincci sırada kalır

sawdent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yukarıda verilen video tıklama rekoru kırıyor deniyor ama ben bişe anlamadım.ne var bu videoda.diziyi izlemedim belki olayın özünü o yüzden kavrıyamıyorum.

actofgod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geniş Aile dizisi, tam da komedi açlığı çektiğimiz sıralarda bomba gibi düştü piyasaya valla... umarım bu başarı onlara yetmez de avrupa yakası gibi bi fenomen haline gelirler.. Valla ben bu dizinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim, güzelim memleketimde her hafta her dizi bi sinema filmi süresinde oluyoken güzel yapımlar çıkabiliyor hala...karakterler hareketler çok hoşuma gitti başarılı buluyorum...
Cevo'nun yeri sözleri ve giderleri ayrı bi yerde benim için :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
En iyisi yaban uleynnnn..:D

aNtİpAtİ-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mürsel varken buna laf düşmez:D Ama espriler ve göndermeler çok iyi hazırlayanları tebrik etmek lazım