İnternetin Düşme Sorunu

nusrun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler benim sorum şu olacaktı arkadaşlar. işyerinde 2 adet masaüstü bir adet laptop pc var daha ÖNCE BUNLAR KABLOLU AĞ İLE BAĞLANIYORDU ŞİMDİ AİRTİES RT210 MODEL KABLOSUZ MODEM ALINDI VE ONU KURDUK.laptopu kablosuz 2 pc yi kablolu ayarladık fakat bunu yaptiğimizdan beri pclerden biri internete girmiyor .acaba pc de bir sorunmu var diye yenidedn tam format at fakat yinede düzelme olmadı .pc yi ilk açtığımızdda 2-3 dk lık sürede internete bağlanmamıza izin veriyor fakat bu süre zarfından sonra internete bağlanılmasına izin vermiyor sağ alt köşede ise sınırlı veya internet yok diye uyarı veriyor.bunun nedeni nedir bilin arkadşlarımızdan en kısa sürede cevap gelirse memnun kalırım saygılarımla iyi çalışmalar......kolay gelsan......

DreaMTurK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AİRTİES Modemi olan bütün arkadaslarım DÜŞME Sorunu yasıyor Bilgilendireyim

onlinedestek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
manual ıp ver son olarak modemini versiyonunu güncelle.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Aynı şeyleri yaşadım diyebilirim (kafasına göre neti kesen airties modemlere hiçte yabancı değilim )...Sorunun büyük ihtimalle Ip leri manuel olarak girdiğinde düzelecektir...Ayrıca Airties modemlerin bu tarz sorun yaşatmakta usta olduklarını da söylemeliyim...

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
vaaaaaaay airties yazdım bunu bir kenara. sağolun arkadaşlar bu bilgi için