• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İnternetimin Hızı Düştü...

racooss

Öğrenci
Arkadaşlar,benim internetim her zamanki gibi rahat ve gayet hızlı bir şekilde çalışıyordu. (TTNET) Bir gün internette dolaşırken internet kesildi. Ağ bağlantı yeri sarı oldu. 4-5 gün bu böyle devam etti. Sonra geldiğinde internet çok yavaşladı. Acaba TTNET 'te mi sorun var?

genel aynı sorun :) sorunda dolayı bağlantınızı kestik onarılıyor.... onarıldı--- internet hızı yarıda :) bendede aynısı olunca arıyorum böyle devam edecekse sizle aboneliğimizi kesicez diyorum tabi anlıyo olayı düzeltiyolar :)

kotasız işte bilmiyorum :( lütfen yardımcı olun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bunu deniyicem :D

sorun ttnet in kendisi. çok kurcalıyorlar bozuyorlar interneti. :D

cfosspeed adındaki programa bir gözat. internet hızın maksimum kullanmaya yarıyor. ama sistemin çok düşükse performansı etkiler. sistemin orta ve üstü ise bir şey olmaz. yani en az 1 gb ram lazım.

ttneti arayıp hatları kontrol ettirin
ancak zaten diğer arkadaşların dediği gibi ttnet genel anlamda sorunlar veriyor
mesela benim internet ara ara sürekli gidiyor, reset yapınca düzeliyor

Internetinin yavaşlamasınin sebebi kotanın dolmuş olmasıdır.Internetin kotasız ama belli bir sınırı geçince (50gb bende) internet yavasliyor.Ama ttnet 'te sorun olabilir.

AKK ya takılmışsındır büyük ihtimal ama bahsettiğin sarı ünlem işareti yavaşladığında oluyosa büyük ihtimal senin SNR düşüyodur..

Ttnet in işi yani..

Şu AKK yı gördüğüm her yerde küfür olarak algılıyorum A.K. Kotası diye :P

TTNET hep böyle takma kafaya böyle devam ederse aboneliğimi iptal edicem de:laugh: Gerisini onlara bırak:laugh:

Arkadaşlar,benim internetim her zamanki gibi rahat ve gayet hızlı bir şekilde çalışıyordu. (TTNET) Bir gün internette dolaşırken internet kesildi. Ağ bağlantı yeri sarı oldu. 4-5 gün bu böyle devam etti. Sonra geldiğinde internet çok yavaşladı. Acaba TTNET 'te mi sorun var?

farklı illere bakmak görevim değilde isterseniz hizmet numaranızı özelden yazın kontrol edeyim

ya bendede lolde güncelleme geliyo normalde 5 dklık şey oluyo 9 SAAT!!!! nasıl çözebilirim?:cursing: