İnternetimi Nasıl Hızlandırabilirim

Daemøn

Asistan
Reaksiyon puanı
203
Arkadaşlar İnternetim 1 Mb/Sn Hızında Fakat Oyun İndirdiğimde Ortalama 450-500 Kb/Sn Hızında İndiriliyor Bunu Nasıl Artırabilirim

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Arkadaşlar İnternetim 1 Mb/Sn Hızında Fakat Oyun İndirdiğimde Ortalama 450-500 Kb/Sn Hızında İndiriliyor Bunu Nasıl Artırabilirim
Modemi daha açık bir yere yerleştir. Duvarlar ya da teknolojik aletler sinyalleri bloke ediyor olabilir.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Oyunu indirdiğin kaynağın hızı da indirme hızını etkiler.
Eğer çok yoğunluk varsa internetin ne kadar hızlı olursa olsun oyun yavaş inecektir.
Oyun indirirken internete başka cihazlar bağlı ve interneti kullanıyorlarsa bu da indirme hızını etkiler.

Daemøn

Asistan
Reaksiyon puanı
203
Modemi daha açık bir yere yerleştir. Duvarlar ya da teknolojik aletler sinyalleri bloke ediyor olabilir.
Zaten Bilgisayara Ethernet Kablosu Bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu indirdiğin kaynağın hızı da indirme hızını etkiler.
Eğer çok yoğunluk varsa internetin ne kadar hızlı olursa olsun oyun yavaş inecektir.
Oyun indirirken internete başka cihazlar bağlı ve interneti kullanıyorlarsa bu da indirme hızını etkiler.
Dün Oyun İndirdiğimde 600 Kb/Sn İle İndiriyordu Bugün 450-500 Kb/Sn İle İndiriliyor

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Değişken işte. Arkadaşımızın söylediği durumda tam olarak o. Gün içinde indirdiğin saatten nereden indirdiğine kadar bağlı etkenlerden dolayı indirme hızın değişkenlik gösterecektir.