• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İnternetimi nasıl hızlandırabilirim

Arka planda net harcamayarak ama oyun kasıyorsa demek ki sistemin yetersiz.
 
Hayır netin iyi işte 25ms ping ve 6.5 mbps download.
 
Bilgisayarda oynuyorsan Windows+R yapıp Çalıştır'a gpedit.msc yaz aç de. Bilgisayar Yapılandırması 》 Yönetim Şablonları 》 Ağ 》 QoS Paket Zamanlayıcısı 》 Ayarlanabilir bant genişliğini sınırla'ya çift tıklatıp Etkin'i seçin ve % değerini %0 olarak ayarlayın. Bu internetinizi %20 hızlandıracaktır.
 
pc kullanıyorsan veya konsol internetini kablolu yap
 
Neymiş efendime söyliyim ADSL'de max 1 mbps verilebiliyormuş iyi o zaman direk 1 mbps'yi verin anasını satayım. Tövbe tövbe bir sövmediğim kalmıştı zaten.
Oha 1mbps upload mı olur çüş öyle yüksek bir şey mi var ben şimdiye kadar 0,5 üstünü görmedim. :D download desen paket SÖZDE 4mbps ama 1 mbps görsem uçacam. :d
 
İnternet paketine bağlı ve o internetle zor oynarsın zaten ben 24 mbps da arada donarak oynuyorum ve internet paketin ne kadar hız desteklediğini fatura üzerinden görebilirsin eğer buraya attığın ile kağıttaki veri aynı değilse internet servis sağlayıcısını ara
 
Üst