Yardım İnternetimde anlayamadığım bir yavaşlık var

efkarlitursu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normalde internetim sorunsuz çalışırdı fakat bir gün acayip yavaşladı. Gittim modemin yanına internet testi yaptım sonuç normaldi fakat ( bilgisayarım ethernete bağlı) bilgisayarımda upload 0 geliyor. Oyun indirirken sıkıntı çıkmıyor ama video izleyemiyorum. Ne yapmam lazım?

qwertwertyuf2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
internete çok fazla kişi bağlanınca yavaşlar belki ondandır

ahmet utku

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Normalde internetim sorunsuz çalışırdı fakat bir gün acayip yavaşladı. Gittim modemin yanına internet testi yaptım sonuç normaldi fakat ( bilgisayarım ethernete bağlı) bilgisayarımda upload 0 geliyor. Oyun indirirken sıkıntı çıkmıyor ama video izleyemiyorum. Ne yapmam lazım?
modemin yanındaki delikten resetlemeyi deneyin.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Bende de var bu sorun, Asus N16 kullanıyorum. Sürekli internet kopması yaşıyordum, TT aradım sorunun kendilerinde olmadığını ilettiler. Asus müşteri merkezini aradım, sıfırlama yaptım kopma sorunu ortadan kalktı ancak bu sefer internet hızım sıfırlanıyor. Yani KB seviyesine düşüyor, ama internet bağlantısı var.

TT modeme yüksek hız geldiğini iletti, modemim de sorun var anlayacağınız. Kargoya vereceğim bakalım.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Öncelikle hız tesini hem wifi hem de ethernet ile ayrı ayrı yap ve sonuçları buraya foto at. modemin marka ve modelini de yaz. internet hızın tarifende kaçtır, onu da yaz.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Bende de var bu sorun, Asus N16 kullanıyorum. Sürekli internet kopması yaşıyordum, TT aradım sorunun kendilerinde olmadığını ilettiler. Asus müşteri merkezini aradım, sıfırlama yaptım kopma sorunu ortadan kalktı ancak bu sefer internet hızım sıfırlanıyor. Yani KB seviyesine düşüyor, ama internet bağlantısı var.

TT modeme yüksek hız geldiğini iletti, modemim de sorun var anlayacağınız. Kargoya vereceğim bakalım.

Sorununum çözümü için uğraşırken bir video ya denk geldim. Orada olan bilgiye göre üreticinin sitesinden modemi satın aldığım tarihte ki modem yazılımını indirdim ve yükledim. Servise göndermeden sorunum çözülmüş oldu :)