Ozzynight
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 12
Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba Adil kota sistemi canınızı sıkıyor 720p hd film 3 tane film izlesek malesefki kotamız 50 gb olsun ancak bize 2 hafta gidiyor sonra hızımızı Sağlayan Şirket belli bir hıza düşürüyor ama sizin hızınızdan çalmış oluyor ne yapabilirsiniz hızınız nasıl yükselir bunun için 2 adım var
açıklıyorum 1. adım programı yükliyceksiniz 1. Program Auslogics BoostSpeed Premium yükleyip ayar yapıcaksınız nasılmı resimleri takip ediniz.
1. Resim
2. Resim
3. Resim
2. Program yüklüyoruz şimdi Advanced Systemcare 8 Full kuruyoruz gene bilgisayarımıza ve program yüklendikten sonra şu adımları yapıcaz Seçmiş olduğum işaret seçili olacak ve Taraya basıcaksınız ardından Gelen kutuda Taramadan sonra otomatik düzelt seçeneği aşağıda işaretliyceksiniz.
1. Resim
2. Resim
Ve hızımız bu şekilde artıyor
açıklıyorum 1. adım programı yükliyceksiniz 1. Program Auslogics BoostSpeed Premium yükleyip ayar yapıcaksınız nasılmı resimleri takip ediniz.
1. Resim

2. Resim

3. Resim

2. Program yüklüyoruz şimdi Advanced Systemcare 8 Full kuruyoruz gene bilgisayarımıza ve program yüklendikten sonra şu adımları yapıcaz Seçmiş olduğum işaret seçili olacak ve Taraya basıcaksınız ardından Gelen kutuda Taramadan sonra otomatik düzelt seçeneği aşağıda işaretliyceksiniz.
1. Resim

2. Resim

Ve hızımız bu şekilde artıyor