İnternetim yavaş ne yapmam gerekiyor ?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba Adil kota sistemi canınızı sıkıyor 720p hd film 3 tane film izlesek malesefki kotamız 50 gb olsun ancak bize 2 hafta gidiyor sonra hızımızı Sağlayan Şirket belli bir hıza düşürüyor ama sizin hızınızdan çalmış oluyor ne yapabilirsiniz hızınız nasıl yükselir bunun için 2 adım var
açıklıyorum 1. adım programı yükliyceksiniz 1. Program Auslogics BoostSpeed Premium yükleyip ayar yapıcaksınız nasılmı resimleri takip ediniz.
1. Resim
m52oEV.jpg

2. Resim
rRO13N.jpg

3. Resim
3PEzv4.jpg

2. Program yüklüyoruz şimdi Advanced Systemcare 8 Full kuruyoruz gene bilgisayarımıza ve program yüklendikten sonra şu adımları yapıcaz Seçmiş olduğum işaret seçili olacak ve Taraya basıcaksınız ardından Gelen kutuda Taramadan sonra otomatik düzelt seçeneği aşağıda işaretliyceksiniz.

1. Resim
QWV273.jpg

2. Resim
48azM4.jpg

Ve hızımız bu şekilde artıyor
4779913724.png

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ee bundan sonra ne oluyor 5 mpsyemei sabitliyor hızı anlamadım

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Daha yüksek upload hızı elde ediyoruz akn sistemi hızımızı kesiyor ve yavaşlıyor burda maksimum hızlandırma olmuyor ama gereken hızı almamızı sağlıyor 3 mbt kadar çıkartıyor ve upload hızını yükseltiyor.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
öncelikle internetin stabilse harici programa asla gerek kalmaz boşuna trafik yaratma derim... 1 . yazılımı kullanmana gerek yok

Bilgisayar onarmak için advanced system careyede gerek yok hem zararlı yönleride var.... 2. yarılımı kullanmaya gerke yok yaptığı taracıyı çerezlerini geçmişi ve temp dosyalarını silmek başka hiçbirşey yapmıyor. Ellede yapabilrsin bunu oldukça basit.

Bu ikiside internet hızlandırmaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

santraldan sabitlenen hızı asla aşamazsın haa yükseltiyor dedigin o senin gördüğündür.

benimde uploadım 2 mbps ama telefondan hız testi yapınca 50 ye vuruyor tekrardan düşüyor.

Biz ona anlık değer deriz..