BlackNatsuZero
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar D-smart'ın İnternetini sorunsuz olarak tam paketimle rahat bir şekilde kullanıyordum. Şubat'ın 2'de bir sorunla karşılaştım 8mps paketim varken hızım birden 1mps'e düştü. Dsmart Müşteri Hizmetlerini aradığım zaman bir elektrikçi çağırıp kabloları değiştirmemiz gerektiğini söylemişti. Ve bizde CAT6 ile değiştirdik ama sorunum devam ediyor. Müstakil evde yaşıyorum. Sorun Türk Telekom Kutusundamıdır ? Yan komşumuz telefon hattının sürekli gidip geldiğini söylemişti. Onun hat ile bizim internet aynı T.T.K'e bağlı sorunu çözmek için kimlere müracaat etmem gerekiyor ?

En son internetim şubat'ın birinde süperdi sağlamdı 7yi buluyordu sabah açtım baktım ne birşey indirebiliyorum ne Youtube'dan video izleniyor. Ben Dsmart ile uğraşacağıma şu Türk Telekomu arasam daha iyi olur herhalde bizim sokaktaki 3 evde sorun var tek bende yok. Bir kişi daha internet kullanıyor sanırım onun TTNET onunla aynı durumdayız ama aktif kullanmıyor.  Aslında bunların birkaç yılda bir gelip şu O kutuları değiştirmesi gerekiyor sanırım Devreleri paslanmıştır.
 En son internetim şubat'ın birinde süperdi sağlamdı 7yi buluyordu sabah açtım baktım ne birşey indirebiliyorum ne Youtube'dan video izleniyor. Ben Dsmart ile uğraşacağıma şu Türk Telekomu arasam daha iyi olur herhalde bizim sokaktaki 3 evde sorun var tek bende yok. Bir kişi daha internet kullanıyor sanırım onun TTNET onunla aynı durumdayız ama aktif kullanmıyor.  Aslında bunların birkaç yılda bir gelip şu O kutuları değiştirmesi gerekiyor sanırım Devreleri paslanmıştır.