İnterneti devamlı kopanlara duyuru

osmaniyeweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu forumda paylaşmıştım internet devamlı kopuyor ne yaptılarsa düzelmedi diye sorunu çözdüm belki aynı durumla karşılaşan vardır birde bu yolu denesinler. Hafta sonu telekomdan aradılar arayan kişi telefonda cızırtı olduğunu kabloda oksitlenme olabileceğini söylemesi üzerine sabah evin dışındaki telefon kablosu ile evin içine gelen kablonun eklendiği yeri söküp kabloları kesip yeniden eklediğimde sorunun tamamen çözüldüğünü gördüm modemi bile değiştirdim sonuç değişmemişti.Aslında telefon arızasına bakmaya gelenlerin ilk işi kablo eki dışarıda ise oraya bakmak olacaktı ama sanki pc bozukmuş gibi gelip pc yi kontrol ediyorlar bunuda daha sonra arayan müşteri hizmetlerine ilettim

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiç beklenmeyen yerlerden sıkıntı çıkabiliyor. Ben de her şeyi yapmıştım ama sorun ayraçtaymış... :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu forumda paylaşmıştım internet devamlı kopuyor ne yaptılarsa düzelmedi diye sorunu çözdüm belki aynı durumla karşılaşan vardır birde bu yolu denesinler. Hafta sonu telekomdan aradılar arayan kişi telefonda cızırtı olduğunu kabloda oksitlenme olabileceğini söylemesi üzerine sabah evin dışındaki telefon kablosu ile evin içine gelen kablonun eklendiği yeri söküp kabloları kesip yeniden eklediğimde sorunun tamamen çözüldüğünü gördüm modemi bile değiştirdim sonuç değişmemişti.Aslında telefon arızasına bakmaya gelenlerin ilk işi kablo eki dışarıda ise oraya bakmak olacaktı ama sanki pc bozukmuş gibi gelip pc yi kontrol ediyorlar bunuda daha sonra arayan müşteri hizmetlerine ilettim

Ben apartmana gelen kablodan itibaren kendim cektim :D bir sorunum yok...

Bu arada o apartmanin icerisindeki kutunun bir ismi vardi. Onu hatirlayan var mi ?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bizim apartman yeni sayılır ama bizde de her gün internet gidiyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben apartmana gelen kablodan itibaren kendim cektim :D bir sorunum yok...

Bu arada o apartmanin icerisindeki kutunun bir ismi vardi. Onu hatirlayan var mi ?

Aynı şekilde ben de cat 5 kabloyla dışardan çektim evin penceresine kadar (en üst kat), oradan modeme bağladım ama hikaye. :D Şans işi midir nedir artık bu lanet.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
internet hattı kopmasa bile o bağlantı yerlerini arasıra yenilemekte fayda var.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Dostum şimdi apartmandan , telefonuna giden kabloyu yeniledin ve sorun düzeldi mi ?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bende de olmustu bu tarz bir sıkıntı tüm kabloları değiştirmiştim keşke görseydim bu konuyu yazardım :D

osmaniyeweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablonun tamamını değil eklenti yerini söküp yeniden temiz bir şekilde ekledim nazar değmesin :) o günden beri hiç kopma yaşamadım