İnternete giremiyorum

Ynsemre007

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Merhabalar.
Dün akşam bilgisayarı açtığımda sağ alt panelde internet işareti yok olduğunu gördüm sonra googleden giriş yaptım dns probe finished no internet diye bi hata verdi sorun gider dedim sorun bulamadı. Wi-fi den bağlantıda sıkıntı yok fakat pcden giremiyorum hatta hiç internet simgesi bile yok sağ altta. Sonrasında laptopdan deneyim dedim kabloyu laptoba bağladım sarı ünlem işareti verdi internet simgesinde arıza bul dedim "yerel ağ bağlantısı geçerli bir ıp yapılandırmasına sahip değil" diye bir hata verdi. Laptopla pcye dün format attım acaba yanlış bişey mi yaptım bununla ilgisi var mı çünkü wifiden sıkıntı yok. Modemi resetledim sorun yine gitmedi cmd den bi kaç komut yazdım sorun yine aynı. Bu arada pcye internet simgesini getiremedim denetim masasından ayarlarına baktım simgeyi göster yaptım yine değişen bir şey olmadı yardımlarınızı bekliyorum.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,982
Kabloyu değiştir.

Ynsemre007

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Kabloyu değiştir.
Yalnız sağ alt panelde internet simgesi de kayboldu ne yapsam getiremedim geri ve ağ bağlantılarına tıklıyorum açılıyo bembeyaz bi ekran geliyo kalıyor öyle kabloyla bunun bi alakası var mı ki