İnternete dosya saklama

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaşlar benim 2 GB lik bir klasörüm var onu nasıl internete saklıyacan (depolıyacam) öle bir imkan var mı varsa nasıl yapılıyor maksan nereye gisem proğramlarımı alabileyim tşk

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
O klasörünü Winrar ile arşivle. O şekilde Upload sitelerine upload et ama çok uzun sürer.
Megaupload 1 Gb'a kadar izin veriyor. İki parçada upload edersin. Ama linkleri ya bir yere not al yada üyelik açıp öyle upload et. Üyelik açıp up'larsan dosyalarım'dan bulabilirsin. :)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Boşversin neti dedim ya. Bir princo dvd alsın. Verileri yazdırsın. Dvd'yi poşetlesin sonra kutuya koysun. Kutuyu da bir sandığın içine atıp kilitlesin. Sandığı da bir çelik kasanın içine koysun. Kasayıda evine gizli bölme yaptırıp saklasın. :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Boşversin neti dedim ya. Bir princo dvd alsın. Verileri yazdırsın. Dvd'yi poşetlesin sonra kutuya koysun. Kutuyu da bir sandığın içine atıp kilitlesin. Sandığı da bir çelik kasanın içine koysun. Kasayıda evine gizli bölme yaptırıp saklasın. :D
Haha :D Kıyamet kopsa bir şey olmaz o CD ye :lol:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
DROPBOX işinizi görür... Ayrıca download edin... 2gb lık depolama alanı çok kullanışlı tavsiye ederim... Ayrıcada 4shared i tavsiye ederim....10gb lık ücretsiz dosya depolama alanı.. İkisinede üye olmalısınız...