26 tl lik adaptör de aynı işi görüyor.Öncelikle aygıt yöneticisine girip ağ bağlantıları bölümünü kontrol edin. Eğer herhangi bir ağ kartı gözükmüyorsa USB adaptör almalısınız. Önerim TP-LINK TL-WN823N 300 Mbps N Kablosuz WPS/Soft AP Mini USB Adaptör
Stabil bir bağlantı istiyorsanız, yüksek hızlar istiyorsanız bunu alabilirsiniz. Ama o kadar beklentiniz yoksa @Umut Çelik 'in de dediği gibi 25-30TL'lik ürünler alabilirsiniz.26 tl lik adaptör de aynı işi görüyor.
NOT: hem 26 tl lik hem de tp link tl wn823n bende mevcut.
Teşekkür ederim ikinizede TP-LINK UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör | Trendyol bunu almayı düşünüyorum sizce iyi mi ?Stabil bir bağlantı istiyorsanız, yüksek hızlar istiyorsanız bunu alabilirsiniz. Ama o kadar beklentiniz yoksa @Umut Çelik 'in de dediği gibi 25-30TL'lik ürünler alabilirsiniz.
Bu Wi-Fi adaptörü değil. Bu BlueTooth adaptörü.Teşekkür ederim ikinizede TP-LINK UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör | Trendyol bunu almayı düşünüyorum sizce iyi mi ?
Aaa evet bluetootth muş iyiki linki atmışım o zaman bu iyi mi TP-LINK UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör | TrendyolBu Wi-Fi adaptörü değil. Bu BlueTooth adaptörü.
Attığınız link önceki linkle aynıAaa evet bluetootth muş iyiki linki atmışım o zaman bu iyi mi TP-LINK UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör | Trendyol
;(( TP-LINK UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör | Trendyol bu sefer olduTP-LINK UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör | TrendyolAttığınız link önceki linkle aynı![]()
İnatla olmuyor
Hocam sürekli aynı ürünü atıyorsunuz
Bende iki çeşit de var dediğim gibi. Biri 100 ün 40 ını alıyor (tp link) diğeri de 35 civarı (20 tl lik)Stabil bir bağlantı istiyorsanız, yüksek hızlar istiyorsanız bunu alabilirsiniz. Ama o kadar beklentiniz yoksa @Umut Çelik 'in de dediği gibi 25-30TL'lik ürünler alabilirsiniz.
olmadı;(( TP-LINK UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör | Trendyol bu sefer oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnatla olmuyor
Link inatla olmuyor kopyalıyorum yapıştırıyorum liklerin ikiside farklı ama inatla olmuyor özür dilerim seninde kafanı yordum ?Hocam sürekli aynı ürünü atıyorsunuz![]()
Özelden atabilirsinLink inatla olmuyor kopyalıyorum yapıştırıyorum liklerin ikiside farklı ama inatla olmuyor özür dilerim seninde kafanı yordum ?