İnternete Bağlanamıyorum!!!!

mertusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen gün yeni bir modem aldım. Bağlantıları yaptım , pc 'yi açtım fakat internete bağlanamıyorum. Ağ ve paylaşım merkezinde pc ile modem arası bağlantı kurulduğunu gösteriyor ancak internete bağlanamıyorum. Ek oturum açma bilgileri gerekebilir diyor tıklıyorum mozilla açılıyor pencerenin sol üstünde "please wait while you are redirected" yazıyor ve tık yok dakikalarca böyle... Birde DNS oturum açma doğrulaması başarısız diyor. Yardımlarınızı bekliyorum..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Modem arayüzüne Kullanıcı adın ve şifreni girdin mi ? Veya doğru yazdığından emin misin ?

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
modemin kurulumunda eksik bişi yaptığın belli. muhtemelen yanlış kullanıcı adı yada şifre sıkıntısı yaşıyorsun. ttnet müşterisi ise 444 0 375 i ara.

mertusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttneti aradım çok yardımcı oldular sağolsunlar (!) işte dediğim gibi dns oturum açma ayarları doğrulan(a)madı diyor bende şifre yanlışş biliyorum diye düşünüyorum onu ttnetten öğrenebilirim dimi??

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Tabi telefon hattı üstüne kayıtlıysa verirler bilgileri :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bir de Şifreni ve kullanıcı adını değiştirmediler ise.......zaten TTNET'e üye olunca size bir kağıtta Kullanıcı adınız ve şifrenizi yazılı olarak veriyorlar o kağıdı bulun :D

mertusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oh tamam o kağıdı biliyorum umarım işe yarar sağolun

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
şifreniz
kullanıcı adı: adınız.soyadınız@ttnet
şifre de ya telefon numaranız ya da 1234567 dir
tel numranısını başında sıfır olmadan o da olmaz ise alan kodu olmadan deneyin...

tabii kendin daha önce değiştirmediysen...

mertusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
babamın üstüne kayıtlı aradım yok babanın annesinin kızlık soyadı doğum tarihi babasının adı sağolsunlar sülaleyi saydık sanki yarışma programı..

mertusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese teşekkür o kağıdı buldum oldu sağolun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben yurtta kalıyorum ve katlarda kablosunuz internet mevcut bizlere kişiye özel şifre verdiler tarayıcıyı açtıgımızda bu şifreyi girmiştik ve ondan sonra rahatca girebiliyorduk ta ki bugune kadar elektrik kesintisi oldu ve modemler resetlendi şimdi tekrar şifreyi giriyorum çıkan şifre sorgulama ekranına diyelim google da geziniyorum birden tekrar şifre sorgulama ekranına geri atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ben yurtta kalıyorum ve katlarda kablosunuz internet mevcut bizlere kişiye özel şifre verdiler tarayıcıyı açtıgımızda bu şifreyi girmiştik ve ondan sonra rahatca girebiliyorduk ta ki bugune kadar elektrik kesintisi oldu ve modemler resetlendi şimdi tekrar şifreyi giriyorum çıkan şifre sorgulama ekranına diyelim google da geziniyorum birden tekrar şifre sorgulama ekranına geri atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Size verilen şifreler reretlenmis tekrar sizin için şifre tanımlaması yapılması gerekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ag ve paylasım merkezınde ınternetım var gozukuyor ancak google chromda sıtelerı google ı acmıyor su hatayı verıyor no data received

unable to load the webpage because the server sent no data

here are some suggetions:
reload thıs webpage later error 324 hatasını verıyor bana bı yardımcı olurmusunuz

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu aralar bende de bu çıkmaya başladı. Modemde hiç bir oynama yapmadığım halde kimi zaman modem sayfasına ulaşamıyorum kimi zaman modem sayfasına ulaşıyorum ancak internet yine çalışmıyor.

Mümkünlü'de her şey mümkün.