İnternetcafe Bilgisayarları Neden Daha Hızlı ?

Reaksiyon puanı
9
Herkese hayırlı günler . Aynı donanıma sahip bilgisayarım ve internetcafe bilgisayarlarını karşılaştırdım . Masaüstü hepsi . Hepsinde 6 gb ram 2 gb harici ekran kartı i5 4. nesil işlemci var . Harddisk sağlığı 100 . Onların pc leri neden daha hızlı ? Oyunlarda 15 fps kadar da fark var gta5 valorant zula gibi oyunlarda ? Bilen veya internetcafeci olan varsa yardımcı olabilir mi ?

zooght

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
İnternet kafeler genelde merkezi sistem kullanır yani oyun aslında başka sistemdedir oturduğun pc sadece oyunu çalıştırır. belki bundan dolayıdır

Reaksiyon puanı
9
İnternet kafeler genelde merkezi sistem kullanır yani oyun aslında başka sistemdedir oturduğun pc sadece oyunu çalıştırır. belki bundan dolayıdır
Yok , kasalar ayrı ayrı idi ccbot yoktu gittiğimde , galiba kendileri ince ayarların hepsini yapıp deep freeze kuruyorlar . teşekkürler :-)

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Herkese hayırlı günler . Aynı donanıma sahip bilgisayarım ve internetcafe bilgisayarlarını karşılaştırdım . Masaüstü hepsi . Hepsinde 6 gb ram 2 gb harici ekran kartı i5 4. nesil işlemci var . Harddisk sağlığı 100 . Onların pc leri neden daha hızlı ? Oyunlarda 15 fps kadar da fark var gta5 valorant zula gibi oyunlarda ? Bilen veya internetcafeci olan varsa yardımcı olabilir mi ?
O bölgedeki internet bağlantısı, sistemlerdeki güç planları, güç kaynakları, işletim sistemleri farklı olabileceğini unutmayın.

zooght

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
yani nvidia geforce now gibimi?
hayır internet üzerinden değil kafede güçlü bir sistem olur hafızasıda çok yüksektir oyunlar vs o pc dedir diğer bilgisayarlar oyunu açtığında gereksiz servisleri falan çalıştırmaz sadece oyunu çalıştırır